Uleiul de Krill, sursa de Omega3 de noua generatie

Advertorial
Luni, 06 Martie 2017, ora 11:34
31127 citiri
Uleiul de Krill, sursa de Omega3 de noua generatie

Uleiul de Krill Superba 2™ este extras dintr-o mica vietate marina - Euphausia Superba (sau creveti polari) - o specie de krill antarctic bogat in acizi grasi Omega3 cu / de catena lunga, EPA (Acid Eicosapentaenoic) si DHA (Acid Docosahexaenoic).

Si uleiul de peste este o sursa de Omega3, vei spune. Ei bine, ceea ce este cu adevarat extraordinar este ca tuturor beneficiilor uleiului de peste li se adauga proprietati unice care transforma uleiul de krill intr-unul dintre cele mai importante suplimente nutritionale.

De ce este uleiul de krill superior uleiului de peste?

  • Euphausia Superba traieste in cel mai curat ocean de pe planeta - Oceanul Antarctic si reprezinta hrana de baza a balenelor. Spre deosebire de pestii mari, surse binecunoscute de Omega3, aceste mici crustacee din familia crevetilor se afla la baza lantului trofic, nu sunt contaminati cu toxine, pesticide sau metale grele.

  • Uleiul de krill este o sursa excelenta de Omega3, superioara uleiului de peste prin concentratia ridicata de acizi grasi nesaturati si fosfolipide.

  • Principala calitate a uleiului de krill este biodisponibilitatea ridicata. Vorbim deci despre o sursa pura de Omega3 de generatie noua, hidrosolubil, usor absorbit si metabolizat.

  • Uleiul de krill contine astaxantina (bioflavonoid marin), un antioxidant foarte puternic, care trece bariera hematoencefalica. Acest antioxidant mentine uleiul de Krill proaspat protejand acizii grasi de la oxidare. Pe termen lung acesta este un mare avantaj pentru ca elimina folosirea aditivilor.

  • Acizii grasi Omega 3 prezenti in uleiul de krill sunt mult mai bine asimilati de organismul uman la nivel celular datorita faptului ca sunt atasati de fosfolipide. Acest lucru face ca o doza mica de ulei de krill sa-ti ofere toate beneficiile pe care le-ai obtine dupa administrarea unei cantitati mai mari de ulei de peste.

Te asteptam cu sanatate din natura la COSMO PHARM®!

Iata cateva beneficii pe care o cura cu Uleiul de Krill Superba 2™ le aduce organismului:

Scade nivelul colesterolului rau (LDL) si trigliceridele

Nivelul crescut de colesterol LDL in sange se traduce printr-un risc crescut de probleme cardiace iar trigliceridele sunt un tip de grasimi care se dezvolta pe fondul consumului de alcool si dulciuri. Uleiul de krill scade nivelul lor, coborand totodata si presiunea sanguina si mentinand arterele si venele curate.

Protejeaza sanatatea inimii

Cele doua componente din uleiul de krill - EPA (Acid Eicosapentaenoic) si DHA (Acid Docosahexaenoic) - influenteaza benefic sanatatea sistemului cardiovascular. Proprietatile sale anticoagulante previn infarctul sau atacurile cerebrale.

Previne bolile osteo-articulare

Uleiul de krill elimina durerile articulare (dureri de spate, de genunchi) si pe cele musculare sustinand mobilitatea si imbunatatind performantele fizice.

Incetineste imbatranirea

Uleiul de krill este un superantioxidant. Neutralizeaza radicalii liberi protejand celulele sanatoase din organism si apara sistemul nervos de atacurile degenerative incetinind imbatranirea.

Ajuta la imbunatatirea functiei cerebrale

Daca vrei sa-ti mentii creierul in forma, afla ca uleiul de krill creste capacitatea de concentrare si ajuta memoria si capacitatile cognitive.

Amelioreaza sindromul premenstrual

Uleiul de krill are efecte benefice in tratarea sindromului premenstrual, eliminand crampele si alte neplaceri cu care se confrunta femeile inaintea ciclului menstrual.

Bineinteles, efectele uleiului de krill sunt potentate de mentinerea unui stil de viata sanatos, iar o cura cu ulei de krill nu exclude vizita periodica la medicul specialist.

Pentru rezultate optime, specialistii Cosmopharm recomanda administrarea a 1-3 capsule cu Ulei de Krill Superba 2™ /zi, dupa masa.

Uleiul de Krill Superba 2™ are ca ingrediente: Ulei de Krill (Euphausia superba) 500mg, fosfolipide 200mg, total Omega 3 - 110mg, din care EPA - 60mg, DHA - 27.5 mg, Astaxantina - 50mcg.

Uleiul de Krill Superba 2™ este obtinut prin tehnologie exclusiva FLEXITECH: ultraconcentrat, ultrafiltrat, dezodorizat si aromat cu gust de vanilie ceea ce il face usor de ingerat.

Procesul de obtinere al Uleiului de Krill Superba 2™ de catre AkerBioMarine, este mentinut la cele mai inalte standarde prin verificarea atat a materiei prime cat si a conditiilor de transport si procesare, pe tot parcursul procesului tehnologic, de la pescuirea din Oceanul Arctic pana la obtinerea produsului finit in fabrica acreditata GMP, situata in Houston (Texas, USA). Trasabilitate 100% a produsului.

Ingrediente: Ulei de Krill (Euphausia superba) 500mg, fosfolipide 200mg, total Omega 3 - 110mg, din care EPA - 60mg, DHA - 27.5 mg, Astaxantina - 50mcg.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ulei krill omega3 , #sanatate