Urmareste-ti atent dieta

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 07:39
1895 citiri
Urmareste-ti atent dieta
Foto: amihungry.com

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, iti poti urmari atent dieta pentru a avea rezultatele dorite. Stii cum poti face acest lucru? Care sunt lucrurile permise si mai putin permise atunci cand respecti un regim alimentar?

Iloveindia.com ofera cateva ponturi utile celor care vor sa ia controlul asupra kilogramelor in exces. Dieta recomandata de catre orice nutritionist ofera posibilitatea de a alege intre anumite alimente. Stii cum faci cea mai potrivita alegere?

Potrivit specialistilor americani, un organism sanatos are nevoie de 1500 de calorii in fiecare zi. Ei sunt de parere ca cea mai buna modalitate de a ne obisnui cu ritmul sau este sa fim atenti la ceea ce ne cere si sa nu ii refuzam nimic.

Astfel, daca simti ca iti este foame, nu ezita sa mananci. Opreste-te insa atunci cand te-ai saturat. Prepara supa sau ciorba de dupa amiaza cu mai multi cartofi si pastai decat cu paste sau orez.

In timp ce gatesti, taie un morcov in plus pentru a gusta si tu delicioasele legume proaspete si crude. Adauga in salatele tale o migdala, aluna sau fistic. Sunt bogate in grasimi si proteine, iar senzatia de satietate se va instala rapid.

Pestele se mananca de doua ori pe saptamana, pentru a beneficia de toti nutrientii de care organismul are nevoie in perioada dietei. Fa-ti provizii serioase de lapte, branza, iaurt si multe legume, pentru ca vei avea mare nevoie de ele.

Aspectele neplacute ale dietei tin de consumul de paine, sucuri acidulate, zahar sau grasimi. Trebuie sa stii ca tot ce reusesti sa realizezi in cateva zile va fi in zadar dupa o masa de dulciuri sau o prajeala.

Stiind care sunt riscurile, poate ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a inlocui apa plata cu sucul acidulat, in orice moment al zilei. Nu manca in graba, pe fuga, in picioare sau in fata televizorului pentru ca nu te vei satura, indiferent cat de consistenta va fi masa ta.

Nu uita sa dormi. Orele inaintate de altadata te vor gasi de aceasta data in pat, odihnindu-te, pentru ca organismul are nevoie de somn pentru a fi tonic si energic in fiecare zi.

Daca te vei simti slabit si apatic, poti merge la plimbare. Zece minute de mers pe jos inseamna de fapt mai multa energie si pofta de viata. Nu evita sa razi si sa iti ocupi timpul cu activitati fizice. Pot inlocui cu succes orice pofta pe care o ai si in scurt timp dieta ta va deveni un stil de viata.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#principii cura slabire, #ponturi dieta, #cum respecti dieta , #sanatate