Vita Crystal contine o doza activa de flavonoide pentru sanatatea ta. Afla acum efectele acestor ingrediente naturale!

Advertorial
Vineri, 10 Februarie 2017, ora 11:44
10899 citiri
Vita Crystal contine o doza activa de flavonoide pentru sanatatea ta. Afla acum efectele acestor ingrediente naturale!

(P) Sanatatea generala este cel mai bine asistata de ajutorul dat de natura si de toate elementele sale care intra in constituirea unor suplimente eficiente. Daca o viata activa, o alimentatie sanatoasa si o rutina fara prea mult stres ne pastreaza in conditii optime de trai, organismul nostru are nevoie si de flavonoide Vita Crystal, pentru a fi echilibrat.

Ce sunt aceste flavonoide si ce efect au ele asupra corpului uman?

Flavonoidele, care se regasesc in majoritate in suplimentele naturiste Vita Crystal, reprezinta substante compuse care se regasesc in plante si care au proprietati antixodiante optime. Aceste solutii naturale pot asigura beneficii multiple pentru sanatatea generala.

Dietele si rutinele alimentare care se bazeaza in mare pe flavonoide au fost asociate cu reducerea riscului unui numar mare de afectiuni. Aceste substante care se regasesc in suplimentele naturiste Vita Crystal ofera un rol de protectie impotriba virusilor, a bacteriilor si a agentilor patogeni.

De asemenea, aceste produse naturale cu antioxidanti de genul flavonoide sunt recomandate si pentru curatarea organismului de efectele negative ale radicalilor liberi.

Site-ul flavonoide.ro detine o mare gama de produse flavonoide in Romania

Producatorul european Vita Crystal detine monopolul asupra pietei suplimentelor cu flavonoide. In Romania, asemenea suplimente alimentare pe baza de antioxidanti din grupa flavonoidelor pot fi regasite pe site-ul flavonoide.ro.

Ceea ce este remarcant si o veste buna pentru sanatatea romanilor se refera la faptul ca produsele Vita Crystal, precum si Olimpiq StemXCell, au un continut 100% natural si concentrat.

Avantajele acestor produse adiacente pe baza de flavonoizi sunt multiple, iar dintre ele putem aminti proprietatile antioxidante, efectele anti-inflamatorii, dar si trasaturile benefice pe care le au asupra riscului de aparitie a cancerului sau a bolilor de inima.

Recunoscute pentru calitatile lor uriase antioxidante, flavonoidele protejeaza celulele corpului din calea radicalilor liberi, cum ar fi fumul de tigara sau factorii poluanti din mediul inconjurator.

De asemenea, au si un rol protector asupra ficatului, curatand si detoxifiind organismul de toate impuritatile ce ii fac rau.

Proprietati variate ale administrarii produselor Vita Crystal pe baza de flavonoide

Pe langa efectele antioxidante pe care le au asupra organismului uman, flavonoidele pot reduce inflamatiile periculoase ale arterelor, scazand riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare. Substantele acestea benefice ajuta, de asemenea, si la atenuarea tensiunii arteriale si a colesterolului, probleme tot mai des intalnite in cazul populatiei Romaniei.

Studiile nenumarate au descoperit faptul ca flavonoidele pot juca un rol foarte important in prevenirea anumitor tipuri de cancer, mai ales in cazul femeilor.

Extractele de asemenea substante, care sunt introduce in componenta adjuvantelor precum cele din gama Vita Crystal, asigura efecte puternice anti-raspandire asupra celulelor canceroase, asadar pot opri inmultirea bolii in corp.

In momentul de fata, producatorul de suplimente naturiste Vita Crystal pune la dispozitie pe site-ul flavonoide.ro o reducere de 20% pentru orice comanda care trece de suma de 250 de lei sau 35 de puncte bonus.

In plus, ofera si transport gratuit pentru orice comanda de produse din gama sa de flavonoide, care valoreaza minim 400 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#flavonoide sanatate, #flavonoide beneficii , #sanatate