Zece secrete care iti vor schimba viata

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 16:13
4837 citiri
Zece secrete care iti vor schimba viata
foto: arhiva

Lucrurile bune sunt simple si tot asa sunt si cele cateva secrete care iti pot schimba viata in bine.

Yahoo Shine a facut inventarul celor mai bune trucuri, care iti pot schimba viata.

Bea tot laptele din castronul cu cereale. Aparent este un sfat banal, dar peste 40 la suta din vitaminele si mineralele din cereale se dizolva in lapte. Asa ca daca mananci doar cerealele si lasi laptele pierzi enorm. Indiferent daca mananci sau nu cereale, bea oricum lapte dimineata.

Bea apa rece in cursul sedintelor de fitness sau rontaie cuburi de gheata. Ai trei beneficii dintr-un foc. Organismul va arde calorii ca sa incalzeasca apa. Te hidratezi eficient si accelerezi metabolismul.

Uita ca exista lift si scari rulante! Urca, coboara pe picioarele tale. Vei arde cu cel putin 25 la suta mai multe calorii in fiecare zi. Este un procent care va inclina balanta atunci cand te vei urca pe cantar.

Pune intr-un borcan o suma de bani de fiecare data cand folosesti liftul sau scarile rulante. Cand suma este suficient de mare ca sa acopere un abonament de fitness, poti merge cu liftul.

Alege mereu variantele rosii ale legumelor disponibile in mai multe culori. Ceapa rosie in loc de ceapa galbena, varza rosie in loc de varza alba, ardei rosii in locul celor verzi. Toate legumele rosii au de 15 ori mai multa vitamina C si A decat cele verzi si iti schimba viata in bine.

Foloseste gantere. Indiferent ce fel de exercitii fizice faci, tine doua gantere in maini, evident, atunci cand se poate. Tine pe birou o gantera si joaca-te cu ea oricand ai o mana libera. Este unul din cele mai bune secrete care iti schimba viata. O sa arzi calorii si o sa cresti tonusul bratelor foarte usor si cu minimum de efort.

Uita de painea alba. Nu-i nevoie sa renunti la paine, tot ceea ce trebuie sa faci ca sa-ti imbunatatesti substantial viata este sa alegi painea facuta din faina integrala. In masura in care poti alege painea facuta din faina de secara, fa-o! Are de opt ori mai multe fibre si minerale decat cea alba si doar jumatate din numarul de calorii.

Oboseala si efectele alcoolului trec daca ai sa mananci o portie de sparanghel, dimineata. Eficienta acestei legume, mai ales in astfel de situatii, depaseste chiar si zeama de varza.

Bea un pahar de apa dupa fiecare ceasca de cafea. Este un gest banal, care iti schimba viata in bine, din doua motive. Apa ajuta antioxidantii din cafea sa actioneze mai bine si compenseaza efectul diuretic al cofeinei.

Tine o pereche de pantofi comozi la indemana, intr-un sertar la birou sau sub scaunul din masina, mai ales daca porti tocuri. Tocurile purtate mult timp afecteaza coloana vertebrala. Mai mult, nu stii nicidata cand trebuie sa faci o cursa pe jos, iar tocurile de 15 centimetri pot fi un imens handicap.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#viata sanatoasa, #secrete viata lunga, #secrete fericire , #sanatate