Berea nu ingrasa!

Joi, 31 Iulie 2008, ora 16:55
8828 citiri
Berea nu ingrasa!

Te tenteaza o halba aburita, plina varf cu bere rece si spumoasa, dar ti-e teama ca te vei pricopsi cu o burta uriasa si lasata? Nu-ti mai face griji, berea nu ingrasa. E doar un mit.

Mai mult, pe langa gustul bun si proprietatile "euforizante", berea este diuretica si ajuta la eliminarea toxinelor.

Stiai ca un pahar cu bere are mai putine calorii decat aceeasi cantitate de lapte, iaurt sau suc de mere? Berea nu contine colesterol si are foarte putine zaharuri. In plus, un litru de bere furnizeaza o medie de 20% din cantitatea zilnica de fibre recomandata (nu incerca sa obtii o pondere de 100% din bere, opteaza pentru fructe sau cereale).

O cantitate moderata (si "moderata" nu e un termen relativ, inseamna nu mai mult de un pahar) de bere pe zi nu face rau nimanui.

Atentie insa la ceea ce pui alaturi. Desi berea merge perfect cu mici, alune sarate sau pizza, incearca sa te limitezi doar la licoarea racoritoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
Silueta: Patru cauze posibile ale luării în greutate
Silueta: Patru cauze posibile ale luării în greutate
Kilogramele în plus pe care le acumulăm sunt deseori motive de îngrijorare și de frustrare, mai ales atunci când știm că facem mișcare și că avem o dietă echilibrată. Când grăsimea se...
#bere, #dieta, #aliment, #bautura, #silueta , #silueta
Comentarii
A
asa
rank 1
INTR_UN ARTICOL MAI SUS SE SPUNE CA INGRASA!!!!