7 alimente care te ajuta sa arati bine in pielea goala

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 19:20
6787 citiri
7 alimente care te ajuta sa arati bine in pielea goala

Indiferent daca telul tau e sa arati bine fara sau cu hainele pe tine, alegerea alimentelor cele mai potrivite este cheia. Anumite alimente te pot ajuta sa slabesti, sa arzi grasimea abdominala, sa-ti tonifici musculatura, sau sa-ti faca parul ori pielea sa straluceasca.

Inspirandu-se dintr-o carte recent lansata pe piata, QualityHealth a alacatuit lista alimentelor care au aceste abilitati.

Piept de pui fara piele O excelenta sursa de proteine, pieptul de pui contine un antioxidant despre care se crede ca ajuta la reproducerea celulelor pielii, respectiv coenzima Q10.

Ton Indiferent daca este proaspat sau conservat, tonul contine proteine, ce te ajuta sa-ti pastrezi masa musculara in timp ce slabesti. Ai grija doar sa uiti de maioneza, altfel ar trebui sa plasezi combinatia pe o lista a alimentelor interzise daca vrei sa arati bine in dormitor.

Tofu Proteinele pe baza de soia continute abunda in antioxidanti necesari pielii, in fier, ce urmeaza sa se transforme in energie si in calciu.

Crevete Contine zinc si fier, necesare pentru energie, dar si proteine sarace in grasimi. Cu cat vei avea mai multa energie, cu atat te vei putea antrena mai mult la sala.

Lactate Studiile au aratat ca persoanele supraponderale sau obeze care au consumat multe lactate au slabit mai mult decat cei care au consumat acelasi numar de calorii, dar ocolind lactatele. Cantitatea mica de grasimi si calciul continut joaca un rol foarte important in metabolism, ajutand slabirea pe termen lung si mentinerea la cote stabile a zaharului din sange. Cel mai indicat este laptele sarac in grasimi, iaurtul si portiile mici de granza.

Ardei grasi Legumele, in general, sunt ideale pentru a pierde in greutate, pentru ca sunt bogate in fibre, vitamine si minerale, oferind senzatia de satietate relativ repede. Pe langa faptul ca te vor ajuta sa arzi calorii, tenul tau va arata excelent si nici nu te vei balona. Ardeii grasi, in speta, sunt bogati in antioxidanti, necesari reinnoirii celulelor.

Avocado Bogat in grasimi sanatoase si vitamine, avocado este excelent pentru musculatura si piele. Satios, este alegerea perfecta in salata, oerind senzatia de satietate pentru multa vreme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#alimente slabire, #cura slabire, #alimente energie, #alimente piele frumoasa, #dieta , #slabire