Apa, lamaie si piper- 3 ingrediente pentru un corp de invidiat

Luni, 09 Martie 2015, ora 18:40
15715 citiri
Apa, lamaie si piper- 3 ingrediente pentru un corp de invidiat
Foto: Busy Wife Busy Life

Probabil stii deja ca exista anumite alimente pe care este indicat sa le consumi pentru a avea mereu o silueta de invidiat.

Poate ca nu stiai insa ca apa si condimentele sunt si ele la fel de importante si te pot ajuta sa obtii rezultate spectaculoase, care sa te faca sa iti recapeti increderea in tine.

Apa

Nu doar ca te ajuta sa te hidratezi, dar are si un rol benefic in detoxifierea organismului. Asadar, apa este vitala, mai ales atunci cand vrei sa slabesti. Daca in mod normal este indicat sa bei aproximativ doi litri de apa pe zi, atunci cand ti-ai propus sa slabesti sau sa iti detoxifiezi corpul trebuie sa consumi mult mai multe lichide.

Adevaruri mai putin cunoscute despre alimentatie si slabit

Astfel, apa, te va ajuta sa previi retentia de lichide. De asemenea, consumul de apa te va ajuta sa scapi mai repede de celulita si sa iti recapeti aspectul ferm al pielii, dar si sa iti solutionezi anumite probleme cu tenul pe care le-ai putea avea.

Mai mult, unii nutritionisti recomanda consumul a 500 de mililitri de apa inainte de fiecare masa. Nu doar ca digestia se va realiza mai bine, dar nu vei mai avea aceeasi pofta de mancare, iar acest lucru te va ajuta sa piezi in greutate.

Lamaia

Inainte de a sti care sunt efectele pozitive ale consumului de lamaie, trebuie sa afli ca nu conteaza sub ce forma consumi acest fruct. Fie ca iti prepari un suc, o mananci pur si simplu, o pui in ceai, prepari cu ajutorul ei diferite sosuri, este la fel de benefica pentru organism.

In cazul in care ai probleme cu tenul si ai diferite pete sau chiar acnee, consumand lamaie si aplicand-o pe zonele afectate, vei observa diferenta. De asemenea, fructul are capacitatea de a trata aftele si de a scadea febra, precum si de a vindeca gripele si racelile, chiar si in formele mai severe. Mai mult, in cazul in care nu stiai, daca vei consuma lamaie, nu te vei mai simti la fel de obosita si vei observa cum starile de stres incep sa isi faca aparitia tot mai rar.

In plus, are efect detoxifiant si, cel mai important, antiimbatranire. Asadar, consumand lamaie iti vei ajuta organanismul sa se regenereze si vei avea un corp de invidiat.

5 condimente care te ajuta sa slabesti

Piperul

Cu siguranta te-ai obisnuit sa folosesti piperul in prepararea diferitelor mancaruri. Ceea ce trebuie sa stii insa este ca acest condiment este folosit si in industia cosmetica. De aceea, exista o mare varietate de creme care contin piper si, nu in ultimul rand, parfumuri.

Astfel, fiecare dintre noi se confrunta cu problemele cauzate de aspectul neplacut al asa-numitei "coji de portocala". Prin urmare, pentru a scapa de celulita, poti sa iti achizitionezi sau chiar sa iti prepari o crema care sa te ajute sa reduci aspectul neplacut. De asemenea, poti apela la impachetarile cu piper, care sunt si ele benefice atat pentru a scapa de uracioasa celulita, cat si pentru a ajuta la stimularea circulatiei, in cazul in care te confrunti cu astfel de probleme.

In plus, consumul acestui condiment te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa ajungi mai repede la silueta pe care ti-o doresti, arzand surplusul de grasime.

Diete sanatoase

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#apa lamaie piper slabit, #apa lamaie piper celulita, #piper ajutor slabit , #slabire