Cum iti poti modela coapsele eficient

Vineri, 25 Martie 2011, ora 17:28
7053 citiri
Cum iti poti modela coapsele eficient

Coapsele prea pline sunt un motiv de ingrijorare si lamentare pentru multe femei, mai ales atunci cand vine sezonul costumului de baie. Multe dintre femei nici macar nu poarta pantaloni scurti din cauza acestui complex.

Exista totusi cateva metode prin care poti scapa de aceasta problema, oferite de eHow . Acestea te vor ajuta sa ajungi la formele dorite mai usor.

Trebuie sa intelegi in primul rand ca nu poti reduce cantitatea de grasime intr-un singur loc al corpului, ci trebuie sa slabesti complet. Mai mult, odata formate, celulele grase nu pot disparea complet, ci doar micsorate.

Alimentatie

Abtine-te de la diete imposibile. Adopta un program de slabire moderat. Un indiciu pentru o dieta buna este sa iei numarul de kilograme la care vrei sa ajungi si sa il multiplici cu 11. In acest fel, vei obtine numarul zilnic de calorii pe care il poti consuma.

Sport

Concentreaza-te pe exercitiile fizice pentru coapse care implica greutati. Alergatul este o metoda la fel de buna ca si inotul, dar a doua varianta nu este la fel de dura pentru organism. Aceste doua activitati iti vor alungi si slabi picioarele.

Ridica greutati cu picioarele. Daca esti ingrijorata ca ti se vor dezvolta prea mult muschii, alege o greutate mai mica si fa mai multe repetari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
Fructele au un conținut bogat de vitamine și minerale, însă unele dintre ele au și o cantitate importantă de zahăr. De aceea, este mai bine să nu exagerezi cu consumul acestora, căci pot...
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
#coapse, #slabit, #metode slabire, #fitness, #dieta, #slabire coapse, #coapse mari , #slabire