De ce nu slabesc unele femei?

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 20:02
7907 citiri
De ce nu slabesc unele femei?

In ciuda intentiilor bune si eforturilor pe care le depun, unele femei nu reusesc sa scape de kilogramele in plus orice ar face.

Pentru a rezolva problema trebuie sa stim sa o diagnosticam corect si sa aplicam tratamentul pe masura. Cei de la All women stalk au realizat o lista cu motivele pentru care unele femei nu reusesc sa slabeasca.

Multe dintre ele isi stabilesc obiective si asteptari nerealiste. Cred in reclamele la pastilele si dietele de slabit care promit o silueta de vis in doar cateva zile, ceea ce nu este adevarat. Pentru a pierde kilogramele in plus trebuie stabilite niste asteptari realiste.

In al doilea rand nu sunt pregatite cu adevarat sa piarda din greutate de aceea nu depun efortul necesar pentru asta.

Un alt motiv pentru care femeile esueaza atunci cand e vorba de slabit este familia. Pentru a urma un plan strict de slabit este nevoie si de sprijinul familiei si prietenilor. Daca acestia incurajeaza persoana care tine dieta lucrurile par mai usoare, dar atunci cand o tenteaza cu diferite mancaruri dieta poate scapa de sub control.

Unele femei nu reusesc sa slabeasca din cauza ca mananca mai mult decat consuma, de aceea mare grija la caloriile consumate.

Un alt motiv pentru care planul de slabit esueaza consta in motivatie. Daca unele persoane se decid sa piarda din kilogramele in plus doar pentru a multumi pe cineva vor esua. Femeile ar trebui sa slabeasca doar pentru a se simti multumite de ele insele. Nu se pierd kilogramele in plus daca se face o dieta la repezeala, iar dupa se revine la un program haotic de alimentatie.

Un alt motiv pentru care unele persoane nu reusesc sa scape de kilogramele in plus sunt problemele de sanatate, cum ar fi tiroida. Planul de slabit esueaza daca femeile stau toata ziua si se cantaresc. Este recomandat ca aceasta actiune sa se faca o data pe saptamana.

O alta cauza pentru care planul de slabire esueaza sunt banii. Unele persoane nu au suficienti bani sa isi cumpere alimentele sanatoase pentru a slabi si opteaza pentru alimente mai ieftine, dar nesanatoase.

Pentru a nu esua in planul de slabit femeile trebuie sa incerce sa duca la sfarsit tinta pe care si-au pus-o.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#esua dieta femei, #motive medicale, #familie sustinere, #dieta slabit , #slabire