Care sunt saltelele ideale pentru un somn odihnitor

Advertorial
Luni, 18 Aprilie 2016, ora 15:35
10463 citiri
Care sunt saltelele ideale pentru un somn odihnitor

Saltelele Imex sunt produse ideale pentru orice familie. Ele se incadreaza in mai multe categorii, fiind disponibile in mai multe variante sau tipuri de produse. De la saltele simple, pana la cele cu memorie, cu ioni de argint sau cu proprietati antibacteriene, Imex Grup comercializeaza tot ce poti sa-ti doresti.

Saltelele cu memorie reprezinta acele produse care au proprietatea de a-si recapata forma la cateva secunde dupa presiune. Acestea mentin coloana vertebrala, oferind un somn placut si relaxare in acelasi timp.

Ele sunt din ce in ce mai solicitate pe piata datorita proprietatilor de care dispun si confortului pe care il ofera clientilor. Pretul difera in functie de marime, densitatea spumei si grosimea saltelei.

Saltelele pe baza de ioni de argint Silvercare sunt acele produse care elibereaza corpul de energiile negative. Stofa cu ioni de argint dezvolta un mediu sanatos, oamenii avand astfel un somn igienic.

In acelasi timp, intregul stres acumulat in timpul zilei se va elimina pe parcursul noptii. Cu alte cuvinte, persoanele care se odihnesc pe aceste saltele se vor relaxa si se vor simti excelent.

Saltelele pe care dorm acum oamenii au devenit din ce in ce mai ingenioase. Imex ofere produse pe baza de materiale vasco-elastice. Acestea fac parte din materialele proactive de ultima generatie. Orice persoana care le va incerca sau testa se va relaxa complet.

La interiorul acestor produse exista mai multe tipuri de materiale si spume. Spre exemplu, pe langa buretele bondet cu densitate de 90 kg/mc, mai exista si un burete de memorie vasco-elastic. Acesta din urma inlocuieste saltelele pe sistem de arcuri.

Salteaua ergonomica detine un memory foam cu o densitate de 50 kg /mc si se foloseste adesea in misiunile militare, dar si pentru scaunele navelor spatiale, avand rolul de a diminua socurile aparute.

Unele saltele au si proprietati antibacteriene. Acestea sunt cele pe baza de Silvercare, care reprezinta acel ansamblu de ioni de argint ce au proprietati antistatice.

Somnul este foarte important pentru orice om. De aceea este important nu doar sa dormi, ci sa te si odihnesti. Odihna inseamna relaxare, iar corpul uman are nevoie de acest lucru.

De multe ori salteaua reprezinta cauza durerilor de spate. Spre exemplu o saltea foarte moale poate solicita muschii sa functioneze neintrerupt pe parcursul noptii intrucat acestia incearca sa mentina coloana intr-o pozitie corecta.

Este indicat sa-ti creezi un mediu optim pentru un somn bun. Trebuie sa tii cont de faptul ca pe timpul zilei se acumuleaza destul de mult stres si este bine ca atunci cand dormi sa te relaxezi.

Alegerea saltelei potrivite se poate face urmand anumiti pasi. Poti accesa site-ul distribuitorului si vei observa o gama intreaga de saltele la Imex Grup, adaptate pentru mai multe stiluri, pentru mai multe tipuri de persoane.

Pentru ca nevoile difera de la o persoana la alta, unele companii s-au gandit sa vina in intampinarea acestor nevoi diferite. Astfel, vei avea de unde alege intrucat gama este larga.

Pretul produselor este diferit, existand saltele la preturi accesibile, dar si unele la preturi piperate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#saltele memory foam, #saltele Imex, #saltea ortopedica, #saltea ioni argint , #somn