Cum apar in vise problemele legate de bani

Marti, 10 Mai 2011, ora 07:02
13305 citiri
Cum apar in vise problemele legate de bani

Problemele financiare din ultimii ani au dus la o crestere a numarului viselor legate de bani, iar formele in care apar acestea sunt destul de variate. Mai ales daca adormi cu gandul la bani, cu griji determinate de acestia, este foarte probabil sa si visezi ceva care are legatura cu ei si asta deoarece informatia pe care creierul o primeste inainte de somn apare adesea in vise in forme bizare si abstracte.

Iata, conform Yahoo! Finance, cateva dintre cele mai frecvente vise legate de bani si ce ar putea insemna ele, dupa cum explica hipnoterapeutul Kelly Sullivan Walden.

1. Visezi ca ai pierdut cardul, geanta sau banii si realizezi asta exact cand trebuie sa platesti ceva

Acest vis nu inseamna neaparat ca esti iresponsabil cu banii, ci mai degraba pune la indoiala credibilitatea ta. Este posibil sa fi facut recent ceva gresit sau sa fi fost prins cu o minciuna legata de bani. Gandeste-te la o asemenea posibilitate si incearca sa o repari daca a existat.

2. Visezi ca transporti o galeata, o roaba sau un butoi cu bani dar, oricat de atent ai merge, pierzi din ei pe drum

Visele in care apar recipiente vechi de carat bani, cum ar fi cele mentionate mai sus, sunt un semn ca metoda ta de a gestiona banii este demodata, instabila si fara echilibru. Si mai este si stresanta, din moment ce este dificil sa tii banii in recipientul respectiv. Ar fi indicat sa analizezi putin ce oportunitati ai si daca ai putea face ceva pentru a fi mai stabil pe plan financiar.

3. Visezi ca ai castigat la loterie sau ca ai primit un premiu neasteptat si substantial

Acest vis cu siguranta nu iti garanteaza ca vei si castiga, desi probabil ai fi tentat sa speri ca da, insa poate fi un indiciu care iti arata ca esti pe drumul cel bun si ca ar trebui sa ai incredere in intuitia ta si in priceperea de a lua decizii legate de bani. Ca si cum ai reusi sa alegi numerele castigatoare...

4. Visezi ca esti in cadere si ca nu gasesti niciun obiect de care sa te prinzi sau ceva care sa te opreasca

Caderea in gol este un semn ca iti dai seama de ceva ce nu merge bine intr-un anume aspect al vietii tale. Este ceva ce regreseaza. Un astfel de vis este posibil sa apara mai ales intr-o perioada grea din punct de vedere financiar sau in timpul careia esti ingrijorat de bugetul personal.

5. Visezi ca ai dobandit masina la care visai si te plimbi cu ea pe autostrada, simtindu-te extraordinar

Masinile aparute in vis inseamna de obicei abilitate de a progresa si de a inainta catre atingerea obiectivelor tale. Daca te afli la volanul masinii pe care ti-o doresti foarte mult poate fi un indiciu ca esti increzator in fortele si deciziile tale financiare si ca esti pe calea cea buna, destul de motivat. Continua sa crezi in tine.

6. Visezi ca te plimbi printr-o padure, dar nu gasesti drumul spre iesire; incepi sa mergi in cerc, observand aceleasi lucruri iar si iar

Indiferent daca este vorba de o padure, un parc sau un labirint, daca nu gasesti drumul catre iesire este posibil sa ai in viata reala o situatie care pare sau chiar este fara iesire; o situatie care iti da batai de cap si din care nu stii cum sa scapi.

Datoriile pot fi o problema care provoaca un astfel de vis. Este posibil sa te gandesti ca nu exista nicio solutie pentru a-ti achita toate facturile, ratele si cheltuielile, astfel ca te simti prins si pierdut.

Daca iti amintesti mai greu visele si vrei totusi sa iti aduci aminte ce ai visat, poti incerca sa tii un carnetel si un pix la indemana si sa iti notezi elemente si franturi din vis dupa ce te trezesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#vise bani, #vise stres bani, #vise probleme financiare, #vise probleme legate bani , #somn
Comentarii