Cum poti avea un bun echilibru emotional si un somn odihnitor in mod natural?

Advertorial
Luni, 20 August 2018, ora 09:30
28027 citiri
Cum poti avea un bun echilibru emotional si un somn odihnitor in mod natural?

Cati dintre noi, dupa o zi plina de probleme cotidiene, nu am sperat sa incheiem acea zi dezastruoasa cu un somn odihnitor, asteptand in zadar pana in zori? Daca pe timpul zilei putem ignora voluntar anumite neplaceri, acestea se vor intoarce si ne vor framanta seara. Chiar si atunci cand adormim, somnul este superficial si agitat.

Stresul genereaza insomnie si invers: cand nu ne odihnim suntem irascibili. Insomnia are ca efecte ulterioare o stare de iritabilitate, depresie, anxietate, oboseala cronica.

Toate acestea reprezinta noi surse generatoare de stres, cu efecte devastatoare asupra organismului, ducand astfel la scaderea imunitatii si la incapacitatea corpului de a se autoapara de infectii.

Solutiile general recomandate pentru combaterea stresului si a efectelor cauzate de acesta se refera la un mod de viata sanatos, o alimentatie potrivita, o gandire pozitiva, echilibru si inteligenta emotionala. Acestea pot ajuta cu siguranta intr-o abordare simultana, constanta si indelungata.

Totusi, rezultatele pot intarzia sa apara, timp in care efectele negative cauzate de stres pot produce daune iremediabile organismului, in special sistemului nervos si imunitar.

Dispozitia, starea de alerta mentala, nivelul de energie si somnul depind de concentratiile unor substante chimice naturale, substante ce se regasesc intr-o combinatie unica de ingrediente active in CALMO DEPRESIN de la COSMO PHARM®.

CALMO DEPRESIN are un efect calmant si relaxant natural, benefic in starile de iritabilitate, stres, insomnii, anxietate si in depresie.

CALMO DEPRESIN are efecte atat asupra somnului si dispozitiei, cat si asupra altor functii corporale care afecteaza sanatatea si capacitatea noastra de a ne simti bine in timpul zilei si de a dormi odihnitor noaptea.

  • Ajuta la scaderea iritabilitatii si la inducerea calmului.
  • Mentine echilibrul emotional, optimismul si adaptarea usoara la stres.
  • Contribuie la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Reduce oboseala si extenuarea.
  • Mentine un somn natural de calitate.
  • Contribuie la relaxare, reduce disconfortul digestiv si spasmele, favorizeaza digestia.

CALMO DEPRESIN de la COSMO PHARM® este recomandat cu succes in: depresie, stres, stari de anxietate, iritabilitate, astenie, insomnii, surmenaj intelectual, sindromul de oboseala cronica si tulburari de concentrare.

CosmoPharm® iti aduce Sanatate din Natura®!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#supliment alimentar stres, #supliment somn linistit , #somn