De ce este foarte important sa visezi

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 13:35
27044 citiri
De ce este foarte important sa visezi

Visele sunt adesea uitate intr-un colt al mintii si nu li se acorda nici pe departe atentia pe care ar merita-o, ele reprezentand un factor important in dezvoltarea spirituala a fiecarei persoane. Cand esti treaz conteaza cum interactionezi cu persoanele din jur, dar atunci cand visezi, iti pui in practica latura spirituala, emotionala.

In plus, potrivit Huffington Post, visele ajuta la dezvoltarea anumitor feluri de memorie, incurajand si procesul invatarii, si la trecerea peste obstacole dificile sau pierderi. Cei care nu viseaza trec mult mai greu peste disparitia unei persoane iubite.

Viata de zi cu zi este plina de piedici si greutati, dar in vis poti modela "realitatea" dupa bunul plac, poti opri actiunile care nu-ti fac placere si rezolva probleme care ziua nu au solutie.

Corpul te protejeaza in timpul somnului, intrucat atunci cand visezi muschii se blocheaza pentru a nu putea pune in practica miscarile pe care le efectuezi in imaginatie si a te rani. Prin aceasta paralizie, muschii se relaxeaza si detensioneaza. In functie de ceea ce visezi se contracta si muschii fetei, de aceea daca ai o viata spirituala plina de optimism, visele pot fi adevarate tratamente naturale cu Botox.

Din pacate, expunerea prelungita la soare, televizorul pornit in timpul somnului, odihna insuficienta, consumul de alcool si antidepresivele duc la o lipsa acuta de vise. Mai mult, cei care mai reusesc sa viseze nu mai sunt capabili sa-si aminteasca atunci cand se trezesc si nu se pot bucura de experientele traite.

Cum sa visezi mai mult

Orice intrerupe somnul alunga, in mod logic, si visele. De aceea este important sa iti creezi o ambianta care sa nu te deranjeze prin sunete sau lumina necorespunzatoare. Nu lua somnifere, caci acestea nu te vor lasa sa visezi. Daca ai nevoie de un ajutor usor pentru a atipi, foloseste picaturi de valeriana, caci aceasta chiar sporeste visele.

Chiar cand pui capul pe perna gandeste-te ce frumos ar fi sa visezi, iar cand te trezesti nu te ridica brusc din pat, ingaduie-ti un moment in care sa stai si sa-ti aduci aminte orice s-a intamplat in mintea ta in noaptea ce tocmai a trecut.

Multa lume nu vrea sa viseze pentru a nu-si vedea temerile sau ideile adanc implantate in memorie si suflet, dar asta nu face decat sa puna o piedica in cunoasterea propriei persoane.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#importanta vise, #vise rol, #vise memorie, #vise efect fata, #vise sanatate , #somn