Ce crede dr. OZ despre romani

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 14:06
3763 citiri
Ce crede dr. OZ despre romani
foto: Lookmedia

Conferinta "Take your life to the next level", dedicata stilului sanatos de viata, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci.

"Dragi prieteni, abia astept sa ajung la Bucuresti, in Romania. Stiu ca sunteti oameni ospitalieiri si ca ati oferit lumii mari personalitati, cum ar fi Nadia Comaneci si Ilie Nastase". Cu aceste cuvinte isi incepe celebrul Dr Oz mesajul sau catre romanii care il asteapta, pentru prima data in Romania, pe scena de la Sala Palatului din Bucuresti.

Iar seara, de la ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#eveniment doctor Oz Bucuresti, #eveniment viata sanatoasa Bucuresti , #stiri sanatate