Constipatia, o problema?

Advertorial
Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 12:27
13961 citiri
Constipatia, o problema?

Persoanele care sufera in mod frecvent sau ocazional de constipatie stiu cat de mult poate deregla aceasta afectiune sanatatea organismului. Starea de disconfort si de iritare, lipsa energiei sau senzatia de rau sunt doar cativa dintre factorii declansati de constipatie.

Unele persoane considera acest subiect tabu si prefera sa nu-l abordeze. Adesea recurg la solutii care actioneaza pe moment, dar nu si pe termen lung.

Una dintre cauzele frecvente care duc la constipatie este dieta saraca in fibre. Auzim tot mai des despre beneficiile fibrelor, nu numai in reglarea tranzitului intestinal si impotriva constipatiei, dar si in prevenirea unor afectiuni cardiovasculare sau chiar a diabetului.

Ce sunt insa fibrele?

Fibrele sunt o categorie de carbohidrati care provin numai din alimentele de origine vegetala: fructe, legume si cereale integrale. Cea mai mare cantitate de fibre se regaseste in partile dense ale plantelor: coaja, pielita dintre segmente, tulpinile.

Acesti carbohidrati nu pot fi digerati de enzimele din tubul digestiv. Cantitatea si textura fibrelor ingerate impiedica aparitia scaunelor tari si uscate, dificil de evacuat.

O dieta saraca in fibre, corelata cu lipsa exercitiilor fizice, cu un consum insuficient de lichide, cu stresul zilnic, cu efectele unor medicamente sau cu anumite obiceiuri daunatoare, precum amanarea mersului la toaleta, sunt cauze declansatoare pentru constipatie.

Suntem mereu pe fuga si adesea nu mai suntem atenti la ce mancam. Atat copiii, cat si adultii consuma in mod frecvent gustari preambalate, rafinate si prelucrate, din care fibrele au fost eliminate.

Casenfibra reprezinta o noua generatie de fibre, cu beneficii imediate si pe termen lung impotriva constipatiei. Suplimentul alimentar Casenfibra este aliatul natural, hipocaloric si hipoglucidic, usor de administrat si recomandat pentru intreaga familie, in variantele Casenfibra Adult si Casenfibra Junior.

Promoterii si mascota Casenfibra vor profita si in acest week-end de vremea frumoasa si vor porni din nou la pas, prin Bucuresti, sa te intalneasca si sa fie in ritm cu starea ta de bine.

Te asteptam cu informatii despre beneficiile Casenfibra, cu baloane colorate, concursuri si multa, multa buna-dispozitie.

Afla mai multe informatii despre beneficiile Casenfibra pe www.casenfibra.ro!

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#remedii constipatie organism, #constipatie afectiune organizm , #stiri sanatate