De ce sa optezi pentru un implant dentar realizat in clinica Dr Leahu - Caramfil

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 19:43
3181 citiri
De ce sa optezi pentru un implant dentar realizat in clinica Dr Leahu - Caramfil

In societatea contemporana, zambetul este adevarata noastra carte de vizita. Conform ultimelor studiilor realizate in acest domeniu, aproximativ 88% dintre persoanele intervievate au mentionat faptul ca primul detaliu pe care il observa la o alta persoana este zambetul.

Atunci cand iti lipsesc unul sau mai multi dinti, ai tendinta sa dezvolti complexe legate de aceasta problema, sa nu te mai bucuri la fel de mult de viata si sa te retragi intr-un con de umbra.

Multe persoane nu realizeaza acest lucru, insa implicatiile lipsei dintilor sunt foarte mari si iti pot afecta foarte tare atat sanatatea dentara, cat si cea generala. Daca nu te ocupi la timp de sanatatea dentara, atunci gingia din locul in care iti lipsesc dinti se va retrage, iar osul respectiv se va deteriora. De asemenea, nu vei mai avea o dantura functionala, ceea ce inseamna ca vei avea probleme la masticatie si nu vei mai putea manca tot ceea ce iti doresti.

Nu astepta sa ajungi in acest punct si ocupa-te la timp de dantura ta! Solutia cea mai potrivita pentru astfel de probleme este tratamentul cu implant dentar.

La clinica stomatologica Dr Leahu - Caramfil, specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu, care au rezolvat nenumarate cazuri dificile, vor folosi cele mai bune materiale si tehnologii de ultima ora in materie de implant dentar pentru a-ti reda aspectul impecabil si functionalitatea danturii. De asemenea, vor avea grija ca implantul dentar sa se integreze perfect si sa nu existe vreo diferenta intre el si ceilalti dinti.

De ce sa alegi un implant dentar realizat in cadrul clinicii stomatologice Dr. Leahu - Caramfil?

1. Stii de la bun inceput ce presupune interventia si cat va costa, deoarece specialistii clinicii Dr Leahu - Caramfil te vor informa inca din momentul intocmirii planului de tratament cu privire la toate aspectele legate de implantul dentar.

2. Vei avea siguranta ca te afli pe cele mai bune maini si ca tratamentul iti va aduce rezultatele dorite, deoarece in clinica Dr Leahu - Caramfil, intocmai ca in orice alta clinica marca Dr Leahu, rata de succes in cazul implantului dentar este de 100 %.

3. Reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung - un implant dentar este o investitie de care te poti bucura toata viata, daca ii acorzi atentia necesara si respecti regulile de intretinere, pe cand alte solutii de inlocuire a dintilor lipsa au o durata de viata de aproximativ 10-15 ani, in functie de grija acordata.

4. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la rezultatul final, deoarece va fi unul extrem de natural si aproape identic cu aspectul dintilor tai. Totodata, pe langa zambetul sanatos si frumos, iti vei recapata si functionalitatea dentara. Astfel, vei putea manca absolut tot ce iti doresti, fara probleme.

5. Implantul dentar reprezinta cea mai buna modalitate de a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, deoarece este o tehnica non-invaziva pentru ceilalti dinti. Cu alte cuvinte, se va interveni doar in locul problematic, fara a afecta dintii vecini, spre deosebire de alte tehnici.

6. Implantul dentar protejeaza tesutul osos sanatos de la nivelul maxilarului. Astfel, iti pastreaza intacta nu doar frumusetea dentara, ci si frumusetea chipului. De asemenea, poate stimula aparitia unui nou tesut osos in jurul sau, care va contribui semnificativ la mentinerea stabilitatii acestuia.

7. Iti vei recapata din nou pofta de viata si increderea in fortele proprii.

8. Tratamentul cu implant dentar reprezinta solutia optima pentru toate persoanele cu varsta de peste 18 ani, cu conditia ca pacientul sa fie un candidat potrivit pentru acest tip de tratament, adica sa nu sufere de boli autoimune sau cronice si, in mod ideal, sa nu fie fumator.

Spune adio vremurilor in care te izolai din cauza complexelor legate de problemele dentare si alege sa ai zambetul perfect pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, cu ajutorul tratamentului cu implant dentar realizat de specialistii din cadrul clinicii stomatologice Dr Leahu - Caramfil.

Vino la o vizita preliminara pentru a vedea care este tipul de implant dentar potrivit pentru tine si pentru a rezolva odata pentru totdeauna aspectele legate de dantura care iti ingreuneaza viata. Meriti sa ai un zambet impecabil si sanatos, de care sa te bucuri in fiecare zi!

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#implant dentar, #avantaje implant dentar, #clinica Leahu Caramfil , #stiri sanatate