Nu ai energie? Incearca 10 trucuri cu rezultate imediate

Duminica, 29 August 2010, ora 08:09
9653 citiri
Nu ai energie? Incearca 10 trucuri cu rezultate imediate

Nimeni nu se trezeste usor luni dimineata, dar de la a te simti un pic obosit si pana la a adormi cu capul pe birou e cale lunga.

Shine.com iti propune 10 trucuri cu rezultate imediate pentru a-ti reface energia:

1. Bea apa

Deshidratatea cauzeaza oboseala asa ca hidrateaza-te tot timpul. Cafeina te poate energiza, dar nu exagera. Energizantele vor avea si ele acelasi efect, dar odata ce efectul se disipeaza, te vei prabusi. Incepe-ti ziua cu un pahar mare de apa, bea-ti cafeaua dar continua restul zilei cu apa.

2. Proteine

Proteinele iti mentin nivelul zaharului din sange constant. Apeleaza la proteine la fiecare masa pentru a avea energie pe tot parcursul zilei.

3. Foloseste-ti mirosul

Mirosurile de citrice te pot revitaliza asa ca bea apa in care sa pui cateva felii de grapefruit, portocala sau lamaie. Foloseste geluri de dus si uleiuri esentiale cu fructe citrice.

4. Asculta muzica la casti

Muzica iti poate ascuti puterea de concentrare si te face sa te simti mai bine. Asculta muzica dimineata, in timp ce te imbraci, in drum spre serviciu sau oricand simti nevoia.

5. Fa miscare

Daca nu dormi bine seara si crezi ca nu te odihnesti destul, incearca sa faci un pic de miscare inainte sa te culci, chiar daca e doar o plimbare sau cateva genuflexiuni.

6. Petrece timp cu persoane care te fac sa te simti bine

Sigur exista persoane in viata ta care te fac sa te simti bine instant, te fac sa razi si te fac sa uiti de probleme. Intalneste-te cu ele de cate ori ai ocazia.

7. Nu spera la minuni

Incearca sa ai tinte realiste cu privire la cate lucruri poti sa faci si de cata energie dispui. Nu te suprasolicita.

8. Flori

Nu trebuie sa ai o ocazie speciala sa cumperi flori pentru casa sau pe care sa ti le pui pe birou. Florile te inveselesc si iti dau energie pozitiva, chiar daca lucrezi intre patru pereti.

9. Rezolva-ti problemele...pe rand

Probabil si tu ai mici probleme care iti stau pe creier, covorul nu e spalat, s-a rupt o balama, factura la telefon trebuie platita. Rezolva-ti aceste probleme, dar pe rand.

10. Apreciaza ceea ce ai

Apreciaza lucrurile bune din viata ta si exprima-ti recunostinta fara de persoanele din jurul tau. Si tu si ele se vor simti mai bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#energie trucuri, #sfaturi energie, #energie zilnica , #stiri sanatate