Nu tineti dieta cand e vreme rea

Miercuri, 15 Octombrie 2008, ora 20:04
2543 citiri
Nu tineti dieta cand e vreme rea

Vremea ploioasa este principalul inamic al unei diete. Vitamina D, responsabila pentru functionarea principalului hormon care influenteaza apetitul, leptina, este produsa de organism atunci cand este expus razelor solare.

Organismul persoanelor supraponderale contine o cantitate mica de vitamina D. Lipsa cauzelor naturale care conduc la stimularea organismului pentru producerea vitaminei D, si implicit a leptinei, reprezinta principalul dezavantaj al dietei de toamna sau de iarna, informeaza Daily mail.

Astfel, medicii au recomandat persoanelor care urmeaza un tratament pentru pierderea in greutate sa nu inceapa dieta atunci cand vremea este capricioasa.

"Iarna este anotimpul circulatiei periferice defectuoase. Tot iarna, dar si toamna sunt perioadele esecurilor unei diete in cazul persoanelor supraponderale", a spus medicul Angela Epstein.

Studiile realizate de specialisti au aratat ca starea vremii influenteaza in mod decisiv sanatatea fizica si mentala. Conditiile atmosferice precare influenteaza si aparitia altor boli, care apar din cauza unei igiene necorespunzatoare.

Cercetatorii americani au spus ca perioadele ploioase determina, in mediul rural, aparitia mai multor germeni si infectii cauzate de mainile nespalate sau igiena corporala neadecvata.

Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Avocatul Adrian Cuculis a revenit cu noutăți în cazul concurentei de la iUmor, care acuză un medic stomatolog de viol. „Schimbare majoră în dosarul medicului dentist acuzat de multiple...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#ploaie, #dieta, #inamic, #medic, #studiu, #supraponderal, #gras , #supraponderali