Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Exista precautii?

Marti, 25 Martie 2014, ora 12:32
5204 citiri
Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Exista precautii?
Foto: Arhiva personala

Tratamentele homeopate nu sunt greu de respectat, dar exista cateva precautii. Important este insa ca acestea nu va vor ingreuna viata.

Inainte de toate, explica dr. Irina Firuti, pentru Ziare.com, remediile NU le trebuie tinute langa surse de radiatie electromagnetica, adica: telefon mobil, calculator, cuptor cu microunde, televizor, in lumina sau langa ceasul cu unde radio.

Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Calea blanda spre sanatate mai buna

Nici frigiderul nu e o idee buna, el avand un motor electric. De altfel, nici nu este nevoie sa le tineti la frigider, ele nedegradandu-se la temperatura camerei. Un dulapior ferit de toate aceste radiatii este perfect.

Daca trebuie sa calatoriti cu avionul, probabil va intrebati daca expunerea la aparatele de detectie modifica actiunea remediilor. Din fericire, nu, timpul de expunere fiind de ordinul secundelor.

De asemenea, granulele nu se manevreaza cu mana, ci direct cu capacelul flaconului sau cu o lingurita (metal sau plastic). Solutiile se pot tine atat in flacoane de sticla, cat si din plastic.

Cafeaua, de evitat

Singura precautie o reprezinta bautul cafelei. Aceasta ar trebui eliminata complet pe perioada tratamentului. Totusi, daca sunteti un cafegiu inversunat, nu intrerupeti brusc consumul de cafea; puteti avea in prima perioada manifestari neplacute, iar medicul nu va sti daca sa le puna pe seama remediului, bolii sau faptului ca ati renuntat brusc la cafea.

In rest, puteti sa va continuati obiceiurile alimentare cu care va simtiti confortabil. Desigur, daca va stiti subiectul unor dezechilibre majore de alimentatie, corectarea lor va fi benefica si va usura intoarcerea la o sanatate mai buna.

Fumatul, consumul de alcool nu sunt contraindicate.

Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Ce afectiuni pot fi tratate

Incercati, de asemenea, sa nu va luati prea mult dupa tot felul de materiale de pe Internet: homeopatia adevarata nu o s-o gasiti acolo! Cel mult, lecturarea acestora va induce confuzie si neincredere in medic si asta va afecta calitatea tratamentului.

Folositi-va intuitia: daca vedeti ca medicul este interesat de dvs si va asculta "pasurile", facand tot posibilul sa va ajute, inseamna ca sunteti pe calea cea buna!

Dr. Irina Firuti

Bucuresti - Paris

www.drfiruti.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Precautii, #precautii homeopatie, #stocare medicamente homeopate, #medicamente frigider, #cafea tratament homeopat, #Irina Firuti homeopatie, #fumat alcool homeopatie , #terapii