Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Oboseala cronica

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 10:42
8563 citiri
Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Oboseala cronica
Foto: Arhiva personala

Daca va simtiti mai obositi decat ar fi normal pentru tipul de activitate pe care il depuneti, exista cateva lucruri pe care le puteti face. Inclusiv homeopatia poate fi de folos.

Intai de toate, se impune un set de baza de analize de sange, in urma caruia se pot depista eventuale cauze clare: o anemie, o functie hepatica deficitara, o tiroida "lenesa", un diabet, o electrocardiograma sau o radiografie toracica simpla, un test de sarcina, de asemenea, cand este cazul.

Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Ce afectiuni NU pot fi tratate

Pot fi utile si niste teste toxicologice, daca lucrati intr-un mediu cu noxe, explica pentru Ziare.com dr. Irina Firuti.

Nu va grabiti sa cumparati tot felul de produse pe baza de vitamine sau minerale inainte de a avea indicatori precum cei de mai sus: putina lume e obosita din lipsa reala de magneziu sau vreo vitamina in timpurile moderne, cand ne alimentam destul de complet.

Posibile cauze

Cel mai probabil, daca ati exclus cauzele organice, exista explicatii mai subtile pentru starile dvs:

- o nemultumire mai mult sau mai putin constientizata fata de mediul familial sau profesional, fata de care, prin "oboseala", organismul dvs incearca sa se protejeze;

- o stare de depletie emotionala si uneori si fizica dupa o pierdere: a unei persoane dragi, a unei pozitii sociale sau profesionale; o dezamagire.

- o supraincarcare a programului, fata de care organismul trage niste semnale de alarma;

- uneori poate fi vorba despre o dorinta de protectie din partea celorlalti, pe care ii percepeti inconstient ca neatenti fata de dvs.

Ce facem noi, homeopatii, in astfel de cazuri? Incercam sa aflam, cu lux de amanunte, ce se intampla in viata dvs, ce ar putea duce la aceasta stare. Sub protectia si garantia, evident, a unei discretii absolute.

Homeopatia, o alternativa, cu dr. Irina Firuti: Ce afectiuni pot fi tratate

Apoi, cu ajutorul remediilor pe care le studiem atent, va ajutam sa va intariti interior suficient cat sa reusiti sa faceti fata vietii de zi cu zi si sa echilibrati acele aspecte care pana atunci v-au produs suferinta sau nemultumire.

Sunt persoane care au beneficiat si de pe urma folosirii remediilor Bach. Ele se gasesc pe site-uri speciale sau in lanturile Plafar si pot fi achizitionate fara reteta.

Dr. Irina Firuti

Bucuresti - Paris

www.drfiruti.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#oboseala cronica, #oboseala cronica cauze, #oboseala cronica homeopatie, #oboseala cronica remedii, #oboseala cronica tratament, #homeopatie Irina Firuti , #terapii