Ziare.com

Terapia cu serpi, la mare cautare (Galerie foto)

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 12:03

   

Terapia cu serpi, la mare cautare (Galerie foto)
Veninul de sarpe a fost folosit de multa vreme cu succes in multe tratamente, dar masajul cu ajutorul reptilelor este o procedura mai putin raspandita, desi se cunoaste din vechime.

In Israel, exista o statiune unica in lume, Talma Elazar, unde se executa masaje corporale cu ajutorul serpilor, neveninosi bineinteles, care actioneaza foarte bland, efectele fiind unele relaxante si benefice.

Cele cateva imagini preluate de pe bigpicture.ru vorbesc de la sine despre aceasta practica, dar si despre efectele ei asupra pacientului.Multi pacienti pretind ca suporta tratamentul cu placere.Se aplica si tratamente multiple. Fiecare specie de sarpe isi are o anumita "specializare".Principala conditie pentru reusita tratamentului este sa abandonezi frica sau dezgustul.Reptilele nu lucreaza la intamplare. Cand este necesar, sunt dirijate de terapeut.Pacienta a declarat ca, dupa sedinta, se simte foarte relaxata.Acest tip de relaxare este buna si pentru copii.Masajul nonconformist este bun inclusiv pentru "durerile de sale".Exista reptile specializate in masajul degetelor la picioareDaca ii pui spatele la dispozitie, sarpele nu lasa nici un colt nemasat.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2308 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor