Sanatatea, cel mai frumos Martisor. Medical Confort reduce preturile la inceputul primaverii

Advertorial
Miercuri, 26 Februarie 2020, ora 08:00
9219 citiri
Sanatatea, cel mai frumos Martisor. Medical Confort reduce preturile la inceputul primaverii
Foto: Medical Confort

Mai sunt cateva zile pana la inceputul primaverii si, la fel ca si natura, si noi suntem pregatiti sa renastem.

Ajutoare de nadejde in acest proces ne sunt, ca intotdeauna, plantele. Si pentru ca cei la Medical Confort cred cu tarie ca fiecare dintre noi merita ce e mai bun, au redus preturile si va asteapta cu pachete promotionale pe care le puteti darui celor dragi, dar si voua personal, la inceput de primavara.

Medical Confort face produse 100% naturale, din plante atent alese, presate la rece, astfel incat sa isi pastreze toate proprietatile tamaduitoare.

Pe site-ul Medical Confort gasiti produse de par care nu doar ca opresc caderea si-l intaresc de la radacina, dar veti observa cum incep sa va creasca fire noi.

Special pentru 1 Martie gasiti pachete promotionale in care produsele de par nu doar ca le puteti cumpara la preturi mult mai mici, dar primiti cadou o perna de dormit cu umplutura de pleava spelta.

Desigur, la fiecare comanda veti primi un martisor special hand made sau din cristale naturale.

Da click AICI pentru a vedea toate ofertele si cadourile de Martisor

Produsele Medical Confort

Balsamul Special ELIXIR FORTE contine extrase de fructe de mesteacan, frunze de urzica, cimbrisor de camp, frunze de nuc, rostopasca, brusture, ulei extravirgin de masline si ricin, distilat de petrol, uleiuri esentiale de menta, eucalipt, arbore de ceai si vitamine.

Se aplica pe parul uscat, la radacina, pe scalp ca o masca si lasati sa actioneze 20-30 minute. Se poate aplica si de-a lungul firului de par cu ajutorul unui pieptene, astfel ca intareste si ingroasa firele de par conferind luciu si volum.

Dupa ce balsamul a fost lasat sa actioneze, va puteti spala cu Samponul Special SERUM FORTE. Acesta e facut din extracte vegetale de brusture, urzica, salvie, nuc, mesteacan, cimbrisor si stejar. Acestea consolideaza radacina parului si previn eficient caderea acestuia, stimuland cresterea de noi fire.

Contine si uleiuri esentiale de rozmarin, arbore de ceai, salvie si cimbru, care au proprietati antiseptice, antifungice si actioneaza asupra microcirculatiei si reparatiei tesutului.

Complexul de ingrediente naturale trateaza dermatita seboreica, matreata moderata, igienizeaza bine scalpul si calmeaza iritatiile si mancarimile de la radacina firului de par.

Pentru tratamentul complet este recomandat sa folositi si Remedyum PLUS, o tinctura speciala din extracte din frunze de mesteacan, frunze de urzica, cimbrisor de camp, frunze de nuc, rostopasca si radacina de brusture. Aceasta intareste efectul balsamului si samponului in ce priveste regenerarea si cresterea firelor noi si, in plus, calmeaza mancarimea si iritatiile capilare, curata intens si pastreaza prospetimea o perioada mai lunga.

Pentru efecte garantate este recomandat sa folositi tinctura Remedyum PLUS impreuna cu Balsamul Special ELIXIR FORTE. Se amesteca in palma balsamul cu doua-trei picaturi de tinctura, se aplica pe par si se lasa sa actioneze 30 si chiar pana la 60 de minute daca timpul va permite, dupa care va spalati cu Samponul Special SERUM FORTE.

Oferte speciale si pachete cadou veti gasi si la cremele facute dupa retete elvetiene, din 20 sau 48 de plante, despre care cei care le-au folosit spun ca au efecte de-a dreptul miraculoase in tratarea durerilor de muschi, oase si articulatii.

Reduceri veti gasi si la multe din pernele de dormit naturale si antialergenice, cu umplutura de pleava spelta, plante medicinale si uleiuri esentiale.

Pentru informatii suplimentare despre toate produsele si comenzi puteti apela si direct firma la 0751.389.842 sau accesa site-ul medical-confort.eu.

Despre Medical Confort:

"Suntem o firma romaneasca, mai bine zis o mana de oameni dedicati pentru binele oamenilor, pentru o viata mai sanatoasa cu metode alternative de ameliorare a durerilor si usurarea vietii de zi cu zi cu ajutorul produselor noastre naturale.

Toate produsele noastre le confectionam manual din materiale atent selectionate, astfel fiind siguri ca tot ce comandati va fi in slujba sanatatii copiilor, adultilor si varstnicilor din Romania. Pentru o viata mai frumoasa, la noi in tara!"

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cadouri martisor creme naturale plante, #cadou martie sampon cosmetice, #cadou martie martisoare naturale , #tratament cadere par