Arta preventiei si sansa la viata - Interviu Raluca Iliescu, INFRAFIT

Advertorial
Marti, 31 Mai 2016, ora 08:00
32723 citiri
Arta preventiei si sansa la viata - Interviu Raluca Iliescu, INFRAFIT

Celebrul Dr. OZ a oferit aprecierea suprema Centrului Infrafit, specializat in detox si medicina biologica, prin oferirea Premiului de Excelenta pentru Inovatie in Preventie, Diagnostic si Tratament, in cadrul Galei de Excelenta in Medicina, Inovatie si Domenii Conexe din 25 mai 2016.

Cu o vechime de 5 ani in piata romaneasca, Centrul Infrafit se reinventeaza de la an la an, reusind sa genereze excelenta in domenii noi pentru Romania.

Daca in 2012 era singurul centru din Romania specializat in detox si terapii "new age" in controlul greutatii, in 2016 reprezinta unicul centru din tara noastra specializat si in domeniul medicinei biologice: diagnostic, tratament si preventie.

Serviciile Centrului INFRAFIT:

  • Medicina biologica: analize, diagnostic si tratament non invaziv;
  • Detox;
  • Controlul greutatii si reeducarea metabolismului de ardere a grasimii;
  • Controlul stresului si recalibrare energetica;
  • Anti-ageing & Medicina Estetica;
  • Consultatii de specialitate;
  • Wellbeing;
  • Laborator raw-vegan;
  • Cazare in incinta clinicii

In 2015 Centrul INFRAFIT a mai obtinut un premiu important si anume "The Good Life Award" pentru reinventare in industria Wellness, oferit de FORBES.

Raluca Iliescu, cea care a dezvoltat in Romania conceptul INFRAFIT - detox si medicina biologica - a reusit aceste lucruri pentru ca a avut ca punct de plecare propriile sale nevoi de sanatate.

Acum cativa ani s-a confruntat cu diagnosticul de cancer si cu limitarile medicinei clasice, dar s-a vindecat si recuperat total, pentru ca a descoperit adevarate taine ale medicinei.

A descoperit medicina biologica si faptul ca reprezinta arta si stiinta vindecarii, dar si ca aceasta poate ajuta pe oricine si poate trata aproape orice boala.

Medicina biologica abordeaza, identifica si elimina adevaratele cauze care au generat boala, nu doar simptomul.

In aceeasi perioada a invatat si ce inseamna preventia, descoperind o multitudine de metode si abordari, printre care si conceptul detox si, mai ales, cat de important este acesta in cresterea imunitatii si in autoapararea organismului.

Raluca Iliescu si-a resetat complet viata, ierarhia de prioritati si cariera, devenind dintr-o corporatista convinsa, un antreprenor full-time in domeniul sanatatii.

A considerat vital sa uneasca toate tainele pe care le-a descoperit in itinerariul propriu de vindecare, sub acelasi acoperis, chiar la ea acasa. A facut-o pentru ea, dar si din dorinta de a oferi si altora sansa la sanatate, la preventive corecta, la viata si la starea de bine.

Acum 4 ani ati adus in premiera pe piata din Romania franciza internationala Infrafit. Tot atunci ati infiintat si centrul cu acelasi nume, care s-a extins an de an, pana s-a transformat intr-o clinica medicala cu abordare complexa. Astazi, centrul Infrafit este singurul din tara care propune terapii de preventie, detox, dar si diagnostic si tratament non-invaziv, prin care se pot vindeca majoritatea patologiilor. Care este povestea acestui proiect si care au fost etapele parcurse pana in prezent?

Acum cativa ani m-am confruntat cu o problema medicala, care, desi aparent parea terifianta, mi-a schimbat de fapt in bine viata si mi-a resetat prioritatile.

Se spune ca nimic nu este intamplator, iar faptul ca am depasit cu bine acea "rascruce" a fost exclusiv vointa lui Dumnezeu. Acum mi-e clar ca El avea alte planuri cu mine si trebuia sa mi le transmita cumva, chiar si radical.

Astfel ca am renuntat la 12 ani de cariera corporatista in industria tutunului si am ales sa devin un ambasador al sanatatii in toate abordarile si formele ei. Mi-am dedicat toate resursele proiectului Infrafit si am infiintat centrul cu acelasi nume, prin care pot ajuta la randul meu alti oameni.

Este o satisfactie colosala sa poti oferi sprijin celor in nevoie, sa le poti oferi raspunsuri, un diagnostic corect, dar mai ales solutii prin care sa-si recastige sanatatea sau prin care sa-si rezolve probleme precum dezechilibre emotionale, de greutate sau aspect.

Si acest lucru este posibil, pentru ca abordarea Infrafit se concentreaza in primul rand pe cauzele reale si responsabile cu declansarea bolii si a simptomatologiei. Noi nu tratam doar simptomul/efectul, chit ca ne referim la patologii medicale sau doar la o crestere in greutate, ci cauzele reale din spatele lor.

In ceea ce priveste etapele proiectului, ne-am extins cate putin in fiecare an. Am facut-o prin pasi mici pentru ca am avut nevoie de timp in primul rand, pe care, sa-l dedicam documentarii, pregatirii si formarii echipei.

De multe ori privesc retrospectiv si-mi aduc aminte cu nostalgie de fiecare episod in parte. Fiecare bucurie sau dezamagire, fiecare realizare sau esec, fiecare moment in care am sarbatorit un success sau m-am lovit de greutati, toate au venit cu lectii de viata si acumulare de experienta pentru care sunt atat de recunoscatoare.

Am crezut in acest proiect din clipa in care era doar o simpla idee, am stiut si am simtit ca asta este menirea mea si mi-am gasit determinarea si vointa sa-l pun in practica. N-a fost usor din niciun punct de vedere, insa ce este usor in viata, pana la urma?

Am fondat centrul INFRAFIT in noiembrie 2012 si, timp de un an, acesta a fost dedicat exclusiv tratarii problemelor metabolice si de nutritie.

In decembrie 2013, dupa un lung proces de pregatire si specializare, de extindere si de reorganizare, atat a locatiei cat si a echipei, am reusit sa transform INFRAFIT in unicul centru de detoxifiere din Romania la acea vreme, pastrand evident si serviciile anterioare acestei extinderi.

La sfatul consultantilor nostri, m-am concentrat pe servicii si terapii elaborate, tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie, dar si o echipa complexa de medici si specialisti in acest domeniu. Tot atunci am infiintat si un laborator modern de nutritie raw-vegan, alcalinizanta si antioxidanta.

In noiembrie 2014, am mai facut un pas in dezvoltarea acestui concept, inaugurand primul departament de Biomedicina Cuantica din tara, sub indrumarea si coordonarea unei autoritati in domeniu: Prof. Dr. Emilian Dobrea. Acesta este medicul, dar mai ales "omul", care mi-a salvat viata si in acelasi timp, unul dintre medicii care m-au sprijinit neconditionat in tot ce am realizat pana acum in acest proiect.

In acelasi an, am incheiat si cateva colaborari cu diverse laboratoare din Italia si SUA unde interpretam anumite investigatii facute local.

La un an distanta, adica in 2015, am extins serviciile prin infiintarea unui department de medicina estetica non-invaziva, obtinand in exclusivitate in Romania si acreditarea prestigiosului brand Susanne Kaufmann.

Tot in 2015 am finalizat si aripa destinata cazarii, pentru pacientii din tara si din afara ei si ne-am extins prin francizarea Infrafit in Iasi, Dubai si Doha/Qatar.

Sigur ca nu am facut si nici nu fac totul singura. Eu sunt "dirijorul" orchestrei ca sa ma exprim asa, insa medical si tehnologic vorbind exista o echipa de medici si consultanti care m-a consiliat si sprijinit continuu in deciziile luate si care imi este alaturi in permanenta.

De asemenea, implementarea tuturor serviciilor, a terapiilor si programelor de orice fel, este in stransa conexiune cu echipa locala, careia i se datoreaza un procent semnificativ din succesul pe care-l avem.

Planurile de tratament regasite in cadrul centrului sunt concentrate pe mai multe segmente, de la diagnostic, terapii de vindecare, detoxifiere, control al greutatii, preventie, pana la regasirea si mentinerea starii de bine fizice si emotionale. Care este protocolul care se afla la baza fiecarui segment in parte?

Protocolul nu este general valabil. Fiecare program in parte este individualizat in functie de nevoile si obiectivele fiecaruia, de recomandarea medicului, de varsta, sex, stil de viata si istoric medical. Totul se face sub supraveghere medicala si de specialitate.

Pentru a detalia, am mai multe exemple, cum ar fi:

Daca ne referim la pierderea in greutate si in centimetri, centrul Infrafit dispune de unica tehnologie la ora actuala din lume, care reuseste sa repare adevaratele cauze responsabile cu acumularea kilogramelor nedorite sau cu blocajele care apar deseori in procesele de slabire.

Aceste cauze se pot regasi ori in functionarea defectuoasa a metabolismului de ardere a grasimilor, care, odata cu varsta si stilul de viata haotic oboseste facilitand cresterea in greutate si anumite blocaje, ori in in supraincarcarea organismului cu toxine care genereaza aceleasi efecte.

Odata ce reparam "radacina problemei", procesul de pierdere in greutate si centimetri se deruleaza intr-un ritm biologic corect, iar greutatea optima se obtine rapid, intr-o maniera naturala, fara macar sa apelam la diete, infometare sau sa ne agresam organismul in vreun fel.

Dietele nu sunt recomandate in paralel cu aceasta terapie, dat fiind faptul ca in timpul unei diete se consuma zaharul din sange, pe cand in timpul terapiei InfrafitX se consuma exclusiv grasimea, care este transformata in sursa primara de energie pentru organism.

Ambele optiuni derulate in acelasi timp nu fac "casa" buna impreuna. Iar in momentul in care se atinge obiectivul dorit, nu se mai acumuleaza kilograme nedorite nici in caz de potentiale excese, caci arderile de grasime si consumul caloric sunt mult accelerate, iar metabolismul este readus inapoi la varsta cronologica (cea reala, din buletin).

Aceasta tehnologie InfrafitX este brevetata si omologata la nivel mondial, detinand inclusiv aprobarea FDA (USA Federal Drugs Administration).

Pentru tratarea oboselii, digestiei defectuoase, a problemelor de piele, pentru cresterea imunitatii si a nivelului de energie, dar si pentru alcalinizarea terenului biologic si reglarea ph-ului, personalizam programe detox care abordeaza tot inlaturarea cauzei, adica supraincarcarea cu toxine.

Acest lucru se imparte in mai multe etape, de la nutritie specifica alcalinizanta si antioxidanta, pana la nutritie complet lichida, alaturi de proccedeele obligatorii de eliminare a toxinelor din colon, ficat, rinichi, sistem limfatic, sistem sudoripar si piele.

Aceasta purificare a organelor interne are loc cu ajutorul unor metode tehnologice revolutionare si non-invazive. Aici se adauga si diverse investigatii medicale de specialitate, in cazul in care medicii recomanda astfel.

Pentru un diagnostic corect dispunem de investigatii pe baza propriului ADN (sange, saliva si urina) sau pe baza de bio-feedback frecvential.

Prin aceste analize se descopera cauzele reale in primul rand, ulterior putandu-se stabili un plan de tratament prin biomedicina cuantica.

Acestea sunt proceduri ultra avansate, unice in tara noastra, omologate de Ministerul Sanatatii la nivel de Romania, UE, Mexic si Israel.

Pentru vindecarea oricaror patologii avem la dispozitie departamentul de biomedicina cuantica, datorita caruia putem trata si cauza, nu doar simptomul, ceea ce nu doar ca opreste evolutia oricarei boli, dar ne fereste si de recidive in orice aspect

Daca ne referim la metode de inlaturare a insomniilor, nervozitatii, dezechilibrelor emotionale, migrenelor si anxietatii, ne concentram de asemenea pe repararea cauzei, si anume pe reechilibrarea psiho somatica, care genereaza ameliorari semnificative pana la eliminarea completa a tuturor acestor repercusiuni derivate din stresul cotidian.

Tehnologia pe care o folosim in acest scop se numeste Biodream si se concentreaza pe schimbarea psihosomatica prin terapia luminii, intr-un mod total non-invaziv.

Pare intr-adevar un sistem cel putin la fel de magic precum masina timpului, insa mecanismele care-i stau la baza nu se leaga in niciun caz de magie, ci de studii complexe, efectuate pe parcursul a zeci de ani de specialisti, medici si fizicieni dornici sa descopere un remediu pentru suparatoarele dezechilibre la nivel psiho-neuro-imuno-endocrin, dar si pentru intarirea vitalitatii fizice si mentale, pentru imbunatatirea performantei atletice, a reflexelor si nivelului de atentie si pentru oxigenarea optima a tesututurilor.

Aceasta terapie creeaza un suport moral existential care pune bazele entuziasmului si optimismului. Ca atare, pacientii devin motivati si incep sa vada "partea plina a paharului" atat in ceea ce priveste propriul corp, cat si starea lor generala.

Pentru intinerirea pielii si lifting facial, nu abordam terapii pe baza de botox, ci programe anti-aging personalizate, pe baza de terapii si cocktail-uri organice cu minerale si vitamine sau game complexe de ingrijire in care traditia si inovatia se imbina intr-o maniera originala, si care au fost dezvoltate in colaborare cu dermatologi renumiti, care au dedicat nenumarati ani studierii celui mai mare si sensibil organ al omului - pielea.

In paralel cu toate aceste protocoale, evident ca exista si suportul medicilor cu specializari conexe pentru programele si serviciile pe care le putem oferi noi in acest moment, si anume psihologi, medici nutritionisti, endocrinologi, internisti, generalisti, esteticieni, imunologi si alergologi.

Infrafit propune o abordare complexa si puternic agrumentata medical in ceea ce priveste detoxul. Povestiti-ne cu ce difera de altele promovate pe piata la ora actuala?

Intreaga echipa cat si eu personal ne-am pregatit temeinic in acest domeniu, vizitand centre de prestigiu din intreaga lume si invatand de la experti ca un protocol detox corect si coerent este acela care concorda cu o logica biologica perfecta si care imbina tehnologiile de eliminare a toxinelor cu o nutritie specifica, alcalinizanta si antioxidanta.

Terapiile si procedeele pentru curatarea organismului pe interior, precum si cele aferente pierderii in greutate sau echilibrarii emotionale, constituie de fapt baza prevenirii bolilor cu tendinta degenerativa.

Cand toxinele sunt stocate si pastrate in organism ani de zile, genereaza in timp acidoza in sange precum si un teren biologic propice dezvoltarii bolilor si problemelor grave de sanatate.

La Infrafit, programele sunt astfel concepute incat sa genereze un teren biologic optim, sa sprijine metabolismele care cresc vitalitatea, imunitatea si care asigura regenerarea organismului.

Am remarcat intr-adevar ca in Romania sunt multi care promoveaza exclusiv nutritia lichida, adica sucurile, ca fiind un asa zis program detox. Ori acest lucru este complet neadevarat si nefondat medical.

In primul rand, pentru ca detoxul ca si concept presupune curatarea organelor interne care se face exclusiv prin terapii si procedee tehnologice specifice si in al doilea rand, pentru ca un consum bazat exclusiv pe lichide genereaza un repaos total al sistemului digestiv, ceea ce conduce la stoparea miscarilor peristaltice (intestinale) in maximum 48 de ore.

Poate parea inofensiv, insa a consuma doar lichide mai mult de 48 de ore, fara terapiile specifice de curatare in primul rand a colonului si ulterior a rinichilor, ficatului, pielii, sistemului limfatic si a glandelor sudoripare genereaza o recirculare masiva a toxinelor in organism, ceea ce produce mai mult rau decat bine.

Ca atare, un program detox corect si coerent, oriunde ar fi el urmat in lume, trebuie sa debuteze obligatoriu cu un consult medical de specialitate, si aici nu ma refer la consiliere de nutritie sau psihologica, ci la un consult facut de catre un medic internist care sa poata identifica orice potentiala contraindicatie sau limitare in a urma procedurile specifice detoxifierii interne sau a nutritiei.

Spre exemplu, fiecare terapie in parte are contraindicatii medicale, iar daca abordam subiectul etic si medical aceste aspecte trebuie evaluate de catre un medic specialist. Abia dupa acest prim consult de validare medicala se poate stabili un plan personalizat care sa includa de la investigatii suplimentare daca este cazul, pana la cele 3 etape aferente unui protocol detox si durata fiecareia: pre detox-ul (pregatirea organismului), programul detox in sine si post-detox ul (revenirea la alimentatia normala).

Sucurile nu reprezinta o detoxifiere in sine, ci doar o metoda de a sprijini regenerarea celulara pe un teren biologic in curs de purificare. Pentru ca, in momentul in care demaram curatarea organelor interne, organismul devine receptiv in a absorbi absolut tot ceea ce-i oferim.

In aceste conditii sucurile sunt mai mult decat benefice pentru ca, preparate corect, rolul lor depaseste hidratarea si vitaminizarea, concentrandu-se pe regenerarea fiecarui organ in parte conform ritmului biologic zilnic.

La Infrafit, fiecare reteta in parte corespunde unui interval specific al zilei si contine o explozie de nutrienti, vitamine, oligoelemente si sute de enzime care reprezinta "scanteia" metabolismelor in mitocondrii ceea ce genereaza vitalitatea, imunitatea si regenerarea celulara.

Prioritatile noastre sunt pacientul si rezultatele, ca atare n-am conceput nimic "dupa ureche" sau dupa "trend-ul pietei". Am urmat 100% sfatul medicilor si consultantilor centrului si facem totul ca la carte.

Ce v-a determinat sa includeti investigatia BEV, bazata pe propriul ADN?

Am inclus aceasta investigatie in serviciile oferite de catre centrul Infrafit pentru ca, din punct de vedere al preventiei, reprezinta un "must".

Tratamentul timpuriu permite prevenirea inainte de aparitia simptomelor si a efectelor secundare. Aplicarea medicinei preventive in mod corect ne ajuta sa traim mai mult si sa avem o calitate superioara a vietii.

BEV este un instrument pretios si ultra performant de diagnosticare, preventie, supraveghere si corectie a oricarui dezechilibru celular. Este de altfel unica metoda la ora actuala in masura sa stabileasca bioterenul, sa evalueze indicele de risc sau distanta fata de valorile ideale ale starii normale. Putem identifica orice, dar mai ales anticipa potentialul si predispozitia la boli, si astfel, fiind constienti de riscuri, putem lua masuri de preventie sau intarziere ale acestora.

Prin aceasta investigatie se detecteaza orice dezechilibru, dar si tendinta de imbolnavire, inclusiv riscul de malignitate, poliglobulie, tromboza, deficiente minerale, anemie, diabet, probleme acute ale ficatului, vezicii biliare si pancreasului, micoze, prostate, presiune ridicata a sangelui in alcaloza mezenchima, boli cardiovasculare, osteoporoza, deficienta cognitiva, acidoza, boli legate de sistemul imunitar; alergii sau boli auto-imune; boli metabolice; maladii ambientale/toxicologice; boli de inima/circulatorii; boli ale sistemului nervos (CFS, MS) ; boli cronice si boli cronice/toxice ale organelor digestive; boli degenerative ale sistemului scheletic; infectii virale si bacteriene inflamatorii.

Care este "vedeta" tehnologica din clinica Infrafit care se bucura de recunoasterea comunitatii stiintifice internationale si care sunt aplicatiile sale terapeutice?

Daca "vedeta" reprezinta detinerea aprobarilor UE si FDA si a brevetelor de inventie aferente, recunoscute si omologate mondial, as putea spune ca toate sistemele tehnologice de care dispune centrul Infrafit se incadreaza in acest segment.

Daca "vedeta" reprezinta pe deasupra acestor recunoasteri si capacitatea de a oferi un diagnostic corect 100% si a oferi o sansa la viata si insanatosire, poate chiar unica, atunci aceasta "vedeta" este categoric departamentul de biomedicina cuantica cu sistemele aferente lui.

Clinica Infrafit se mandreste cu unicul department de medicina biologica in arealul clinic din Romania. Este considerata medicina viitorului, datorita rezultatelor pur si simplu inimaginabile si uneori unica sansa la viata sau insanatosire, reusind in ultimii ani performante uluitoare. Ce inseamna de fapt acest domeniu pe intelesul pacientilor si ce boli poate vindeca?

In acest itinerariu personal al vindecarii si recuperarii medicale totale, am descoperit o multime de taine absolut noi pentru mine la vremea aceea. Am avut curiozitatea si ulterior determinarea sa gasesc solutia optima de a imbina toate aceste descoperiri intr-o coerenta holistica si o logica biologica absoluta, cu scopul de a le oferi si altora posibilitatea unui diagnostic corect 100%, unor terapii de vindecare, recuperare si mai ales de preventie.

Medicina biologica este stiinta, practica si arta vindecarii, care nu este doar complementara sau alternativa, ci este o forma fundamentala a medicinei traditionale, care poate ajuta pe oricine si poate trata orice boala.

Misiunea sa nu este de a suprima sau a pune "leucoplast" pe simptome. Dimpotriva! Biomedicina cuantica are un obiectiv unic: identifica tulburarile, dezechilibrele din sistemul uman de reglare, ajunge la originea lor si le vindeca.

Medicina biologica nu este in niciun caz o filozofie "new age", ci un tip de medicina care a fost folosita, perfectionata si rafinata in decursul a mii de ani de catre cei mai mari maestri din istorie.

Insusi fundamentul sau se bazeaza pe fiziologie si pe procesele corpului pana la nivelul celular. Prin aceasta suntem capabili sa identificam disfunctiile proceselor biologice ale organismului si sa i permitem acestuia sa se restabileasca.

In acest caz, organismul nu are nevoie sa se exprime prin intermediului dat de "simptome". Aceasta pentru ca formula comuna in medicina moderna este doar sa privim un anumit simptom si sa-l tratam ca pe o entitate in sine. Medicina biologica, desi ia in considerare diagnosticul si simptomul, are ca obiectiv principal identificarea cauzei care a declansat boala.

Acest tip de medicina investigheaza dincolo de teoria germenilor ca fiind cauza principala a oricarei boli. Este vorba despre terenul uman si despre motivul pentru care organismul nu a fost capabil sa lupte impotriva unui anumit agent patogen sau impotriva celuleor canceroase, in mod natural.

Spre exemplu: in caz de tuse, in medicina moderna se recomanda sirop sau medicatie. In cazul unei tumori, chist etc, in medicina moderna se recomanda extirpare chirurgicala. Biomedicina nu se concentreaza doar pe manifestare, ci si pe cauzele reale care au declansat aceste manifestari si simptome. Pentru ca degeaba este suprimat simptomul daca adevarata cauza ramane in organism. Ea va produce recidiva la un moment dat.

Cum intentionati sa dezvoltati Infrafit in viitor, tinand cont de ritmul de extindere accelerat si de proiectele avute in vedere?

Suntem in discutii avansate cu Emiratele Arabe, pentru un proiect de proportii despre care voi povesti la momentul oportun. In paralel, dezvoltam deja un laborator pentru depistarea anumitor cauze generatoare de patologii grave. In momentul actual mai exista 3 astfel de laboratoare in toata Europa.

Am demarat si o platforma de conferinte si congrese prin care sa informam si sa educam asupra medicinei biologice si a rezultatelor pe care le poate genera. Primul congres in acest sens va avea loc pe data de 11 iunie la Institutul National de Medicina Integrativa din Bucuresti si speakerii invitati sunt nume sonore din domeniul medicinei biologice internationale dar si al medicinei clasice.

Am infiintat deja si un atelier de cursuri dedicat medicilor din toate domeniile, doritori sa-si extinda metodele de diagnostic si tratament non-invaziv.

Centrul Infrafit - Detox si Biomedicina

Str.Icoanei, nr. 40, Bucuresti

Program zilnic inclusiv in weekend: 06:00-00:00

Contact: 0754 890 153

www.infrafit.ro

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Raluca Iliescu Infrafit, #biomedicina cuantica, #medicina biologica , #tratament