Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Atacul tantarilor! Cum te feresti de ei

Luni, 11 Iunie 2012, ora 20:46
11193 citiri
Atacul tantarilor! Cum te feresti de ei
Foto: healthystate.com

Ca in fiecare an, tantarii devin cei mai mari dusmani ai nostri pe perioada verii. Cum sa le venim de hac?

Ca sa poti sa scapi de ei trebuie sa stii de ce esti o tinta pentru ei. Ezinearticles spune ca sudoarea si mirosul picioarelor sunt doar doua dintre multele motive.

Sudoare este ca un magnet pentru tantari, asa ca asigura-te ca esti tot timpul curat.

Atunci cand picioarele incep sa miroasa se produce amoniac, astfel s-ar explica muscaturile tantarilor din jurul gleznelor.

Doar femelele tantar ne inteapa si o fac pentru a se reproduce. Asa ca de fiecare data cand omori un tantar in timp ce te inteapa, bucura-te ca ai salvat lumea de mostenitorii sai.

Nu te baza pe produsele chimice pentru ca acestea functioneaza pe o perioada mica de timp. Apeleaza la natura. Uleiul esential de cedru este perfect. Cedrul mascheaza mirosul omului si respinge tantarii. Acestia vor fugi imediat pentru ca vor simti "mirosul mortii". Uleiul respectiv este natural, nu are efecte secundare si te va ajuta sa fii invizibil pentru tantari.

Iti place sa gatesti cu diferite condimente. Ce ar fi sa le ai in ghiveci la tine acasa? Tantarii fug de cimbru, busuioc sau marar.

Trateaza natural muscaturile de tantari

Daca stai la curte, nu lasa apa mai mult de cateva zile in diferite recipiente. De exemplu, nu pune multa apa florilor ca sa nu ramana in farfuria ghiveciului sau daca a plouat, foloseste apa de ploaie inainte sa atraga tantarii.

Tot in cazul celor care stau la curte se aplica si metoda fumului. Daca vrei sa stai cu familia afara vara, fa un mic "foc de tabara" si o sa scapi de micii inamici.

Ia cateva frunze de nuc si arde-le in casa. O sa vezi ca nu vei mai avea probleme. In ultima instanta, poti apela si la betisoare parfumate.

In cazul in care nu ai avut noroc si te-a muscat un tantar, pune putina pasta de dinti pentru a calma senzatia de mancarime.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cum te feresti tantari, #feresti tantari vara , #tratament