Farmacia din casa: Apa de argint

Joi, 16 Decembrie 2010, ora 08:18
41616 citiri
Farmacia din casa: Apa de argint
Foto: Arhiva

Virtutile argintului au fost cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Vechii egipteni, romanii si grecii ii cunosteau puterile tamaduitoare. Inca de acum 4.000 de ani, vindecatorii chinezi foloseau ace de argint, atunci cand faceau acupunctura.

Navigatorii francezi isi transportau apa in vase de argint, ca s-o pastreze proaspata in lungile lor calatorii pe mari si oceane. Si astazi preotii impart sfanta impartasanie cu lingurite de argint. Apa sfintita in vase de argint tine mult timp.

In Evul Mediu, aristocratii nu se imbolnaveau, in timp ce epidemiile faceau mii de victime in randul populatiei sarace. Explicatia ar fi ca bogatii isi permiteau sa foloseasca tacamuri de argint si sa manance si sa bea din vase de argint, ceea ce le oferea protectie, imunitate la bolile vremii.

In 1934, odata cu descoperirea penicilinei, argintul a intrat oarecum intr-un con de umbra, oamenii de stiinta amintindu-si de el cand au constatat ca anumiti germeni si virusuri rezista la antibioticele de sinteza. Nu acelasi lucru se intampla la terapia cu argint.

In urma cercetarilor facute de doctorul Hery Margraff, aflam ca argintul are capacitatea de a distruge peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, fungi si paraziti.

Ca antibiotic natural, fara reactii adverse, argintul lupta cu bacilul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, streptococul care cauzeaza cariile dentare si alte microorganisme care fac rau organismului uman.

Rolul argintului in organism a fost comparat cu un sistem imunitar de rezerva si asta pentru ca studiile au relevat ca terapia cu argint are un efect extraordinar in lupta cu radicalii liberi, cei care ataca celulele sanatoase din organismul uman.

Apa pastrata in vase de argint are proprietatile unui antibiotic extrem de eficient. Apa de argint poate fi preparata foarte simplu, in casa, pastrand apa de baut in vase de argint sau daca nu avem vase de argint putem folosi o bijuterie sau un ban de argint.

De regula seara, umplem o sticla sau borcan cu apa si punem obiectul de argint. Dupa 8, 10 ore, rasturnam apa astfel rezultata intr-un alt vas, cu foarte mare grija pentru ca reziduurile din apa purificata sa ramana pe fundul primului vas.

Clatim bine vasul si obiectul de argint si pregatim o alta portie de apa. Nu exista pericolul ca in tesuturi sa se acumuleze argint, deoarece surplusul este eliminat foarte usor.

Organismul uman are nevoie de 0,088 mg de argint pe zi, care poate fi procurat atat din apa de argint, cat si din fructele de mare, oua, lapte de vaca si lapte de capra.

Retineti

- tratamentul naturist nu suplineste o vizita la medicul de familie sau la medicul specialist

- tratamentul naturist nu are efecte secundare si nu da dependenta

- efectele tratamantului naturist nu sunt imediate, ca in cazul unui tratament medicamentos, de aceea pacientilor li se recomanda multa rabdare

- un produs - mar, usturoi, cartof etc, trecut printr-un proces de fabricatie, nu mai este natural pentru ca nu mai are aceleasi proprietati si efecte ca atunci cand este cules, adunat din gradina sau copac

- daca nu credeti in produsele naturiste si efectele lor benefice asupra organismului uman, inutil sa apelati la tratamentele naturiste. Increderea ca va vor ajuta, ca va vor face bine inseamna 50% ajutor, vindecare

Sa avem sanatate!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#apa argint, #apa vase argint, #terapie apa argint, #purificare apa argint , #tratament