Grahams Calendulis Plus - remediu natural pentru problemele pielii

Marti, 17 Februarie 2015, ora 11:34
21061 citiri
Grahams Calendulis Plus - remediu natural pentru problemele pielii

Despre afectiunile la nivelul pielii, precum eczemele, dermatitele sau psoriazisul se stie ca sunt tratabile doar temporar si ca inca nu s-a gasit un remediu care sa garanteze disparitia lor completa. Cu toate astea, Grahams Calendulis Plus se poate lauda cu o rata de revenire in randul utilizatorilor de 70%.

Acest tratament sub forma de unguent este 100% natural si nu contine parabeni, coloranti, corticosteroizi sau petrochimice. De aceea, poate fi folosit si pentru pielea sensibila si pentru cea a copiilor.

In plus, produsul nu are contraindicatii in ceea ce priveste administrarea altor tipuri de medicamente sau folosirea altor unguente si creme.

Tratament sau produs cosmetic?

Grahams Calendulis Plus este folosit drept remediu pentru afectiuni precum psoriazis, eczema sau dermatite, dar are si o utilizare cosmetica, in sensul hidratarii si calmarii pielii foarte uscate. Este un produs destinat in exclusivitate uzului extern, insa pentru ca are in componenta doar ingrediente naturale nu are contraindicatii in ceea ce priveste folosirea de catre copii.

Un produs unic pe piata

Desi unguentul contine substante active cunoscute si folosite si de catre alte produse similare, este singurul produs de pe piata care le contine pe toate intr-o singura formula. Uleiurile naturale si extractele de plante ajuta la calmarea si refacerea pielii si totodata o hidrateaza in profunzime si ii confera un aspect sanatos, plin de vitalitate, fermitate si stralucire.

Produse care completeaza actiunea unguentului Grahams

Unguentul Grahams isi dovedeste eficienta in tratarea pielii foarte uscate si a afectiunilor acesteia, insa efectul sau poate fi optimizat cu ajutorul unui alt produs care face parte din aceeasi gama, uleiul de baie Grahams Natural. Acesta contine ulei de masline, ulei din sambure de caise, ulei de emu, vitamina E uleioasa, ulei de migdale si ulei de Manuka. Toate aceste ingrediente au rolul de a hrani si de a proteja pielea. Folosit impreuna cu unguentul Grahams Calendulis Plus, uleiul are efecte binefacatoare si chiar vindecatoare asupra pielii.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ulei de baie, #grahams naturals, #grahams calendulis plus, #tratament dermatita, #tratament eczema, #tratament psoriazis , #tratament