Infrafit castiga The Good Life Award, pentru reinventare in industria de wellness

Marti, 30 Iunie 2015, ora 08:00
2970 citiri
Infrafit castiga The Good Life Award, pentru reinventare in industria de wellness
Foto: Gabi Crisan

Clinica Infrafit are acum in palmares premiul The Good Life Award pentru reinventare in industria de wellness, oferit de Forbes Life fondatoarei, Raluca Iliescu.

Fondata in noiembrie 2012, Clinica Infrafit se anunta inca de la inceput un proiect ambitios, desi, sa recunoastem, nimeni nu se astepta sa se bucure de un succes de proportii intr-un timp atat de scurt.

Construita in jurul unei francize internationale si a unui sistem medical de ultima generatie, unic in Romania, Infrafit X, serviciile acesteia se focusau atat pe reeducarea metabolismului, cat si a mentalitatii in ceea ce priveste problemele metabolice si de nutritie.

Crezand cu tarie in eficienta terapiei si dorindu-si cu orice pret sa o aduca la noi in tara, initial, Raluca Iliescu, fondatoarea clinicii, si-a transformat parterul casei sale in centru de tratament.

De altfel, clientii fideli aproape ca refuzau sa creada ca proprietara locuia la etajul cochetei vile din inima Bucurestiului. Si asta pentru ca Infrafit respecta intru totul standardele unei clinici, in cel mai mic detaliu.

In plus, rezultatele obtinute aici, de la reeducarea metabolismului de ardere a grasimilor, si implicit la remodelarea siluetei, si pana la imbunatatirea starii de spirit, vorbeau de la sine, astfel incat a urmat o avalansa de programari.

In iarna lui 2013, putin inainte de Craciun, in orasul paralizat de frig si ninsoare, Raluca infrunta viscolul, la propriu. Asta pentru ca biotehnologiile si sistemele de ultima generatie care faceau parte din noul concept al clinicii Infrafit, gandita acum ca unicul centru de detoxifiere din Romania, erau blocate in port. Privind in urma, pare o gluma buna. Pe atunci insa, toata lumea era in alerta. Curand, centrul si-a deschis portile pe str. Icoanei, nr. 40, intr-o vila de 3 etaje, cu un spatiu ultra generos si amenajat ireprosabil.

Pachetele de servicii complexe si elaborate, tehnologia inovatoare, echipamentele medicale noi si echipa numeroasa de medici specialisti in domeniu au devenit cuvintele de ordine. Iar ca pacientii din tara si de peste hotare sa aiba parte de o experienta demna de Occident, cat mai confortabila cu putinta, clinica Infrafit a transformat in realitate dorinta acestora de a beneficia si de servicii de cazare, in incinta clinicii.

Sirul inovatiilor nu s-aoprit insa aici. In noiembrie 2014, Clinica Infrafit, specializata acum in programe detox, controlul greutatii, anti-aging si anti-stress anunta deschiderea primului departament de medicina biologica din tara, sub indrumarea si coordonarea unei autoritati in domeniu, Prof. Dr. Emilian Dobrea.

Cu dubla specializare in endocrinologie si ginecologie, acesta si-a continuat cercetarile in SUA, unde s-a specializat in biomedicina, iar mai apoi, in anii petrecuti in Italia si Mexic, in boli tropicale si geriatrie. S-a intors in tara ca sa ii ajute si sa ii salveze pe cei care ii cereau ajutorul prin sistemul medical electrofiziologic MAFG 03.01 inventat si co-brevetat de catre Prof. Dr. Dobrea si ing. Ion Tomescu, cel care detine in lume brevetul de inventie pentru GPS-ul aviatic.

Pentru Profesor, nu exista insa satisfactie mai mare decat cea datorata insanatosirii unui pacient, fie ca a invins scleroza multipla si scleroza miotrofica laterala, encefalomielita mialgica, boli auto imune, infectii cronice, alergii, oboseala cronica, astm bronsic, neurofibromialgii, atrite si artroze, neuroborelioze (sindrom Lyme), boli endocrino-metabolice, infertilitate si cardiomiopatii.

Premiul The Good Life Awards oferit de catre Forbes Life Ralucai Iliescu pentru reinventarea personala, dar si a industriei de wellness si pentru fondarea unei clinici cu servicii unice in Romania, a venit ca o confirmare ca visul Ralucai s-a indeplinit.

Foto: Gabi Crisan

"Preventia este cea mai buna metoda de a-ti mentine sanatatea, dar si starea de psihic optima. Atunci cand esti sanatos si te simti bine in pielea ta, esti mult mai optimist si ai alta pofta de viata. Tocmai de aceea m-am straduit sa transmit cat mai multor persoane din jurul meu aceasta filosofie.

Totusi, vorbind din perspectiva unei femei care s-a confruntat cu o maladie considerata de catre medicina traditionala incurabila in majoritatea cazurilor, stiu exact prin ce trec cei care se imbolnavesc. In astfel de cazuri, iti doresti sa beneficiezi la tine in tara de servicii si de metode de diagnostic si tratament, care sa nu dea gres si care sa nu fie invazive pentru un organism deja slabit. Iti doresti sa ai posibilitatea mai multor opinii de la specialisti poate din SUA, fara sa fie nevoie sa te imbarci dintr-un avion intr-altul.

Pe aceste criterii am conceput clinica Infrafit, fiind in cunostinta de cauza, si dorind sa ajut la randul meu. Stiu perfect ce inseamna un diagnostic corect si oferit la timp, o terapie inovatoare care 'ataca' adevaratele cauze ale bolii, nu doar simptomele. Stiu ce reprezinta preventia, nutritia corecta si un stil de viata sanatos.

Doresc sa schimb ceva in ceea ce inseamna abordarea sanatatii, in felul in care pacientul este diagnosticat si tratat, iar pentru aceasta dorinta, lucrez deja la un proiect de mare anvergura, prin care voi putea ajuta milioane de femei din intreaga lume. Acesta este poate felul meu de a-mi duce mai departe motto-ul: to give back.

Impreuna cu Prof. Dr. Emilian Dobrea si echipa noastra de medici si specialisti, ma straduiesc sa le ofer tuturor sansa pe care am avut-o eu, doar ca aici, in Romania." (Raluca Iliescu, Managing Partner Infrafit)

Infrafit - Str. Icoanei nr 40

Tel: 0754 890 153

Text: Bianca Nutu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#premiu Forbes Life, #Raluca Iliescu clinica Infrafit, #tratament clinica Infrafit , #tratament