Medicina integrata Sciencemed: Vezi ce inseamna "Stiinta medicala"

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 08:06
7791 citiri
Medicina integrata Sciencemed: Vezi ce inseamna "Stiinta medicala"

Dezvoltata in Germania si SUA, prin integrarea cercetarilor stiintifice apartinand celor mai performante metode medicale: biorezonanta (medicina cuantica), electrosomatografie, homeopatie, fitoterapie, gemotarapie si medicina alopata, Medicina Integrata Sciencemed (Stiinta medicala) este in acest moment cea mai moderna metoda medicala de diagnostic si tratament.

Ea se bazeaza pe descoperiri de o mare importanta practica:

Descoperirea mecanismului prin care ne imbolnavim

Exista trei niveluri la care se manifesta boala. Primul nivel este aparitia unui dezechilibru energetic - acesta poate fi detectat cu ajutorul biorezonantei (medicina cuantica).

Apoi, la urmatorul nivel apare dezechilibrul la nivel celular, care poate fi detectat cu ajutorul electrosomatografiei.

Ultimul nivel este manifestarea bolii ca tulburare organica, cu simptome si semne perceptibile, asa cum suntem obisnuiti sa definim starea de boala.

Aceste descoperiri au permis detectarea bolilor din faza precoce, tratarea eficienta inca de la aparitia dezechilibrului energetic sau celular, inainte de declansarea bolii la nivel organic. Aceasta s-a dovedit a fi adevarata profilaxie a imbolnavirilor.

Descoperirea tratamentului personalizat - Fiecare om este unic in felul sau si implicit fiecare om are nevoie de un tratament personalizat. Acest tip de tratament tine cont nu doar de simptomele manifeste, ci si de personalitatea pacientului, de modul in care el percepe lumea in care traieste si simptomele bolii sale, istoricul personal, reactivitatea la situatiile de viata.

Medicina Integrata Sciencemed poate testa eficienta oricarui tratament inainte ca pacientul sa fie tratat. Cu aparatul de biorezonanta se testeaza eficienta remediilor alese de medic (homeopatice, fitoterapice, gemoterapice) sau a medicamentului alopat. In acest fel exista siguranta ca pacientul va primi un tratament personalizat si eficient.

Descoperirea mecanismului vindecarii - Nu este suficient sa tratam simptomele bolilor pentru a ne vindeca. Este necesar sa restabilim starea de echilibru a intregului organism in principal la nivel informational si energetic (prin biorezonanta, homeopatie), pentru ca apoi organele bolnave sa primeasca un tipar corect de vindecare. Utilizarea unui tratament personalizat si eficient un timp proportional cu vechimea bolii asigura vindecarea.

In acest moment exista in lume cateva zeci de clinici de Medicina Integrata Sciencemed, in tari ca Germania, SUA (clinica MAYO), Japonia si Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Medicina integrata Sciencemed, #stiinta medicala Sciencemed, #metode diagnistic Sciencemed , #tratament