Medicina veche asiatica isi exercita beneficiile prin doua produse naturale - Chitosan si Cordyceps

Advertorial
Marti, 30 Mai 2017, ora 12:05
17619 citiri
Medicina veche asiatica isi exercita beneficiile prin doua produse naturale - Chitosan si Cordyceps

(P) Producatorul asiatic Tianshi Tiens pune la dispozitia intregii lumi produse naturale curente create pe baza vechii medicini asiatice. Toate beneficiile ce erau exercitate in cazul bolilor si afectiunilor din trecut au fost reinventate sub forma suplimentelor alimentare naturale de la brandul Tianshi Tiens. Iar produsele Chitosan Tiens si Cordyceps Tiens nu fac nici ele exceptie.

Produsul Chitosan a fost promovat intens la sfarsitul anilor '80 in Japonia drept supliment alimentar cu rol in protectia imunitatii si drept "al 6-lea element esential pentru organism".

De cealalta parte este produsul natural Cordyceps care se bazeaza pe ciuperci terapeutice cu beneficii multiple in medicina chineza. Acesta a fost numit chiar "Aurul Medicamentelor" de catre chinezi.

"Cea mai promitatoare hrana sanatoasa a secolului 21" - Chitosan Tiens

Chiar daca substanta chitosan care da numele acestui produs natural a fost descoperita prima data de catre omul de stiinta din Franta - Bullanoi, Japonia a fost tara care a promovat intens proprietatile acesteia in toata lumea. Nu degeaba chitosanul a fost numit si "cea mai promitatoare hrana sanatoasa a secolului 21" in cadrul conferintei despre chitinaze si oligozaharide.

Mai inainte de a afla beneficiile sale asupra organismului, trebuie sa stii ce reprezinta de fapt chitosanul, substanta principala ce imprumuta numele sau produsului Chitosan Tiens. Afla ca acest compus se regaseste in cochiliile de crustacee, dar si in anumite feluri de branza, de ciuperci sau in drojdie.

De asemenea, un act de recunostinta pentru descoperirea acestui ingredient natural a fost facut de Guvernul Japoniei care a declarat chitosanul un produs superior ce previne si vindeca bolile.

In cazul capsulelor de produs de la Tianshi Tiens, concentratia de chitosan este de 85% si are o puritate ridicata. Iar daca promovarea s-a facut acerb in Japonia, in momentul de fata un asemenea produs se distribuie atat in Rusia, SUA, cat si in Africa de Sud si Europa.

Actiunea produsului Chitosan Tiens este versatila. Avand in vedere acest lucru, suplimentul alimentar natural reuseste sa tina sub control greutatea corporala, reduce nivelul de lipide din sange, regleaza imunitatea, reduce nivelul de zahar din sange, si imbunatateste cu mult functiile hepatice.

In ceea ce priveste administrarea sa, o doza obisnuita de produs se raporteaza la luarea a cate 1-4 capsule in fiecare zi.

"Aurul Medicamentelor" - titlul chinez acordat produsului Cordyceps Tiens

Daca suplimentul alimentar natural de la Tianshi Tiens - Chitosan - este vazut drept cea mai calitativa "hrana a secolului 21", produsul Cordyceps de la producatorul Tianshi Tiens este denumit "Aurul Medicamentelor" in medicina chineza. Si acesta nu este un lucru oarecare. Cordyceps are un efect antioxidant benefic asupra organismului, eliminand substantele toxice si curatand intestinele, ajutand si la oxigenarea celulara.

Produsul Cordyceps Tiens este bazat pe o ciuperca terapeutica cu radacini adanci in medicina traditionala chineza. Acest supliment este recomandat ca adjuvant in cazul afectiunilor pulmonare, dar si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si optimizarea functiilor aparatului cardiovascular si pulmonar.

Are, de asemenea, si efecte puternice antitumorale fiind recomandat chiar de catre medici ca adjuvant pe langa tratamentele precum chimioterapia, radioterapia, citostatica. Compozitia atat de laudata a produsului Cordyceps Tiens se refera la praf de miceliu fermentat de Cordiceps, manitol si adenosina.

Administrarea acestui supliment in doza obisnuita se face de 1-2 ori pe zi a cate 1-2 capsule cu un pahar de apa timp de o saptamana, cu o saptamana pauza, reluand acest ciclu pana la terminarea produsului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#medicina veche asiatica , #tratament