Metode de infrumusetare si intinerire - terapia cu PRP si autofiller

Advertorial
Vineri, 23 Iunie 2017, ora 10:44
25961 citiri
Metode de infrumusetare si intinerire - terapia cu PRP si autofiller

(P) Din dorinta de a oferi intotdeauna cele mai performante tratamente, respectand relatia dintre inovatie si siguranta, dr. Grecu este permanent in cautarea celor mai noi tehnologii.

In urma numeroaselor incercari de a trata cearcanele, de exemplu, dr. Grecu a ajuns la rezultate foarte bune prin combinarea acidului hialuronic, antioxidanti, flavonoide, saponine, poliphenoli, peptide si oligoelemente cu tratamentul cu PRP (Terapia cu plasma imbogatita trombocitar).

Aceste tratamente combinate ne ofera rezultatele mult dorite - disparitia ridurilor, depigmentarea peri-oculara si disparitia efectului de ochi obositi.

Tratamentul este unul de actualitate iar in cabinetul sau reuseste sa creeze cu ajutorul noilor tehnlogii un pachet complet de rejuvenare faciala si infrumusetare - autofiller si creme personalizate. Fiind realizate din propriul sange, produsele sunt dedicate exclusiv pacientului in cauza.

PRP-ul este o forma injectabila de plasma imbogatita trombocitar, care initializeaza procesele de regenerare celulara.

Terapia cu plasma imbogatita trombocitar, echivalentul in romana al PRP-ului (Platelet Rich Plasma) ne ofera posibilitatea de marire a numarului de trombocite si factori de crestere din tesuturi prin marirea volumului de PRP injectat. Sunt recomandate minim patru sedinte pentru a observa rezultate vizibile.

Este o procedura de chirurgie estetica minim invaziva, ce consta in recoltarea propriului sange intr-un kit special dedicat acestei proceduri. Sangele este centrifugat pentru a obtine plasma cu trombocite si factori de crestere. Urmatorul pas consta in injectarea produsului obtinut in zonele pe care timpul si-a pus amprenta.

PRP-ul este adesea recomandat in situatiile de rejuvenare faciala dar si in cazul acneei juvenile, a acneei vulgare sau a alopeciei.

Pentru a obtine rezultatele dorite este necesar ca tratamentul sa se realizeze la un interval de 7 - 10 zile, conform indicatiei medicului, in functie de particularitatile fiecarui pacient.

In mod ideal, acest tratament se finalizeaza impreuna cu o sedinta de autofiller. Acesta este o continuare a tehnologiei PRP si se utilizeaza pentru a corecta modificarile reliefate ale tesuturilor pielii (ridurile), avand si rolul de intinerire.

Autofiller-ul este un gel rezultat din propriul sange, introdus cu seringi speciale intr-un aparat special ce are rolul de a transforma plasma in gel (schimbandu-si proprietatile fizice, trecand din stare lichida in stare densa si vascoasa).

Tehnica de injectare a autofillerului se face liniar sau in evantai, in functie de particularitatile fiecarui pacient. Gelul se insereazaa prin canule speciale in zonele care au indicatia corecta pentru un astfel de tratament, oferind o mai buna elasticitate a tesuturilor, prevenind in acelasi timp aparitia altor riduri noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rerapie plasma imbogatita trombocitar, #dr Grecu PRP , #tratament