Milena, ciuperca lui Dumnezeu

Joi, 03 Februarie 2011, ora 08:17
10451 citiri
Milena, ciuperca lui Dumnezeu

Prin anul 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania, au constatat, in timp ce se aflau in vizita in Brazilia, ca locuitorii dintr-o anumita zona erau foarte sanatosi si ca multi dintre ei aveau varste de peste o suta de ani.

Dupa ce le-au cercetat atent modul de viata, cei doi au ajuns la concluzia ca "vinovata" pentru acest lucru ar fi o ciuperca, numita de localnici "Cogumelo de Dios", de fapt, alimentul de baza al acelor oameni destul de modesti. Din acel moment, datorita rezultatelor obtinute din cercetarile de specialitate, aceasta ciuperca obisnuita, dar cu calitati uluitoare, a intrat rapid in circuitul terapiilor naturiste mondiale.

Milena, ciuperca lui Dumnezeu are in compozitia sa un polizaharid, B-glucan, care ataca deopotriva atat virusurile, cat si structurile degenerate malign. Ciuperca mai contine vitamine din grupul B, minerale, fibre, lipide, lecitina, steroizi, acizi nucleici, elemente care au un rol deosebit de important in limitarea infectiilor microbiene si a dezvoltarii neoformatiunilor canceroase.

La persoanele care au consumat produse pe baza de ciuperca s-au constatat rezultate pozitive in profilaxia si in incetinirea evolutiei tumorilor cu localizare diversa: digestive, ovariana, pulmonara, hepatica, pancreatica. Administrarea ciupercii nu interfereaza cu chimioterapia sau radioterapia, ba chiar potenteaza efectele acestor tratamente.

Datorita calitatilor pe care le are, consumul ciupercilor este recomandat, de asemenea, diabeticilor, convalescentilor si varstnicilor, persoanelor care traiesc si muncesc in mediu stresant, anxiosilor, precum si celor care depun zilnic, eforturi fizice sau intelectuale, considerabile.

S-a constatat actiunea benefica a ciupercilor si in cazul unor suferinte digestive si cardiovasculare, precum hipertensiunea, hipercolesterolemia, cardiopatia ischemica.

Consumul ciupercilor nu se recomanda femeilor insarcinate ori care alapteaza, persoanelor cu transplant si copiilor sub zece ani, cu exceptia celor care au grave probleme de sanatate, cum ar fi leucemia sau sistemul imunitar foarte scazut.

In scop preventiv si de intretinere, cura de ciuperci poate dura intre trei si sase luni. In situatia patologiilor severe sau cronice, cura poate dura un an sau mai mult.

Milena, ciuperca lui Dumnezeu, se poate procura sub forma de pulbere, tablete ori capsule de la magazinele cu produse naturiste.

Sa avem sanatate!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Milena ciuperca Dumnezeu, #tratament ciperca Milena, #tratamente naturiste Milena , #tratament
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Silvia, stii ceva pt slabit???