Produse bio pentru cresterea vitalitatii si reducerea starilor de oboseala

Advertorial
Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 14:14
10962 citiri

Plantele au fost utilizate dintotdeauna pentru ameliorarea afectiunilor organismului si pentru pregatirea medicamentelor. In contextul extinderii industriei farmaceutice moderne, rolul plantelor in fabricarea medicamentelor a fost redus considerabil, tocmai de aceea produsele naturiste se gasesc in cantitati reduse in farmaciile mixte.

In farmaciile bio, in schimb, poate fi gasita o gama variata de produse naturiste, dar preturile acestora pot varia de la un producator la altul.

Una dintre plantele cu rol important in mentinerea unei stari de bine si cresterea vitalitatii este branca ursului. Aceasta planta a fost utilizata in scopuri medicale in trecut, fiind folosita pentru tratarea impotentei si sterilitatii. Caracteristicile medicamentoase ale plantei s-au pastrat si astazi, sub diferite forme.

Branca ursului poate fi utilizata pentru reducerea starilor de oboseala si pentru imbunatatirea vietii sexuale, fiind recomandata si persoanelor mai in varsta, deoarece le reda pofta de viata si energia.

Principalul efect al consumarii produselor naturiste din branca ursului se refera la irigarea regiunii pelviene, avand un efect favorabil asupra erectiei si asupra imbunatatirii actului sexual. Branca ursului contribuie la normalizarea activitatii glandelor sexuale la barbati si la femei.

In ce produse naturiste se gaseste branca ursului?

Planta branca ursului poate fi administrata sub mai multe forme, cum ar fi tinctura sau ceai. Mai multe informatii despre componenta produselor bio din branca ursului, modul de administrare si efectele de lunga durata, puteti gasi pe site-ul plantada.ro, un magazin online care reuneste cele mai diverse produse bio din Romania.

Puteti plasa comanda direct pe site, alegand din varietatea de produse naturiste. Livrarea va fi efectuata direct la domiciliu, iar la plasarea unei comenzi mai mari de 200 de lei, livrarea este gratuita.

De asemenea, este posibila livrarea si peste hotare. Astfel, daca va aflati in afara tarii, puteti plasa comanda online si produsele vor fi livrate oriunde in alta tara din Europa.

Pentru o activitatea sexuala sanatoasa, dar si pentru vinderea bolilor aparatului reproducator, planta branca ursului a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri.

Aceasta poate fi administrata nu doar daca sunt anumite afectiuni ale sistemului reproducator, dar si pentru mentinerea unei stari generale optime de sanatate.

In cazul in care v-ati decis sa cumparati ceai sau tinctura din branca ursului, puteti efectua plata online, care este sigura, iar in cazul in decurs de 14 zile puteti returna produsele si recupera banii.

Gama variata de produse naturiste va permite sa achizitionati cele mai calitative medicamente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#supliment alimentar , #tratament