Remedii naturiste pentru pietrele la rinichi

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 08:52
40201 citiri
Remedii naturiste pentru pietrele la rinichi
Foto: passkidneystones.provenremedies.info

Piatra la rinichi este de fapt un mic depozit de calciu si minerale, cu dimensiunea unui bob de grau, iar in cazurile severe poate avea chiar marimi mai mari. Traversand uretra, el poate bloca micul pasaj intestinal si astfel apar durerile intense, primele simptome ale pietrelor la rinichi.

Exista cazuri severe in care durerea poate fi resimtita in toata zona bazinului, pot aparea ametelile, starile de voma si transpiratia abundenta. Pe langa tratamentul medicamentos, exista si alte remedii naturiste pentru tratarea acestei afectiuni, informeaza homeremediesweb.com.

Alimentatia improprie este principala cauza a apritiei pietrelor la rinichi. Mineralele si calciul in exces din alimentatie influenteaza decisiv formarea de mici depozite care iti pot afecta sanatatea.

Hidratarea este esentiala in acest caz. Fluidele consumate, in special apa si ceaiul, ajuta la fluidizarea zonei respective si evitarea altor complicatii care pot fi tratate chiar prin interventie chirurgicala.

Se recomanda chiar si patru litri de apa in fiecare zi pentru a evita consecintele grave ale acestei afectiuni. Un remediu naturist pentru tratarea ei este dieta bogata in magneziu.

Are rolul de a dizolva micile depozite de calciu si minerale, tocmai de aceea, daca resimti dureri in zona rinichilor, poate ca este bine ca meniul zilnic sa fie bogat in magneziu.

Astfel, aseaza pe lista cumparaturilor tale pestele slab, orezul, avocado, broccoli, varza si in general legumele verzi. Pot fi de ajutor si ciocolata, nucile, spanacul, grefa, capsunile, afinele si ceaiul negru.

Vor fi consumate zilnic, de la micul dejun si pana la cina, pentru mai multe luni chiar, atat cat organismul are nevoie pentru a se obisnui cu aportul de minerale. Un alt lucru esential pentru tratamentul natural al pietrelor la rinichi este reducerea cantitatii de sare din alimentatie.

Mai mult, specialistii sunt de parere ca nu numai limitarea sarii din mancare este esentiala ci si a alimentelor sarate precum ketchupul, mustarul, sosurile din comert, semipreparatele, hrana congelata, chipsurile sau alimentele de timp fast food.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#pietre rinichi tratament, #pietre rinichi remedii, #pietre rinichi naturist , #tratament