Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tratamente naturiste pentru copii

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 08:36
7862 citiri
Tratamente naturiste pentru copii
Foto: watchmojo.com

Intrebuintarile curative ale plantelor pot trata si afectiunile celor mici, doar ca doza administrata si componentele active ale tratamentului vor fi atent calculate, pentru a nu fi foarte puternice.

Mai mult, daca la adulti gustul acestor remedii nu este important, la copii el este determinant pentru a-i convinge sa se trateze in acest fel. Daca gustul este pe placul lor, ei vor urma fara probleme tratamentul, iar el isi va face efectul rapid, informeaza herbalremediesinfo.com.

Lamaia, menta, lemnul dulce, capsunile, zmeura si mierea vor oferi gustul placut al tratamentelor pe care cei mici nu le pot refuza. Remedile naturiste insa nu pot fi aplicate copiilor de pana la doi ani. Alimentatia lor nu poate suferi modificari. Pentru ei, laptele matern, merele rase, bananele si biscuitii vor fi cele mai importante alimente.

Poti prepara pentru copilul tau care a contactat deja o viroza de sezon putina glicerina vegetala in care ai adaugat menta si lamaie. Dupa fiecare masa, ii poti administra medicamentul astfel obtinut, pentru ca organismul sau sa se intareasca, iar raceala sa dispara rapid.

Siropul naturist este perfect pentru indepartarea tusei si tratarea gatului iritat. Prepara un ceai concentrat de menta, anason sau lamaie. Lasa-l sa fiarba pana cand apa a scazut la jumatate si strecoara amestecul. Adauga miere din belsug, sirop de artar si putina glicerina vegetala.

Depoziteaza siropul la frigider si administreaza tratamentul de doua ori pe zi. Iritatiile gatului, tusea seaca si chiar infectiile respiratorii vor fi indepartate prin acest tratament.

Baile fierbinti in care ai adaugat cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, levantica si trandafir sunt ideale pentru indepartarea febrei copilului tau. Fereste-i insa zona ochilor si ai grija sa nu inghita apa cu care face baie.

Toate aceste remedii sunt ideale pentru copii de pana la cinci ani. Nu uita ca alimentatia lor sa fie bogata in citrice, care contin vitamina C. Mai mult, o perioada ei pot inlocui apa cu sucul de fructe, in care ai adaugat miere, pentru a avea gustul preferat.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#remedii naturiste copii, #copil tratament naturist , #tratament