Tratamentul individualizat al spondilozei cervicale cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed

Advertorial
Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 09:00
59754 citiri
Tratamentul individualizat al spondilozei cervicale cu ajutorul medicinei integrate Sciencemed
Foto: CC0 Creative Commons

Spondiloza este o afectiune care vine odata cu povara tot mai mare a anilor in spatele unui om. De fapt, ea chiar afecteaza spatele, mai precis coloana vertebrala.

Durerea de spate este una dintre cele mai des intalnite probleme de sanatate din zilele noastre. Ea poate varia ca gravitate de la durere usoara, suparatoare, pana la una severa, persistenta.

Durerea de spate ne poate limita miscarile si activitatile zilnice. Va fi greu sa faci unele miscari ale corpului pe care inainte le executai fara nicio problema. Simti dureri de spate si in zona dintre umeri, dureri de ceafa, iar din cauza ca sunt afectati exact nervii care fac legatura dintre coloana si cap, vei avea un disconfort si la nivelul umerilor.

Boala este de fapt un dezechilibru ce se instaleaza in complexul microcosmos al organismului uman. De regula, la baza ei sta o perturbare energetica. Aceasta se manifesta la un moment dat si determina fie doar simptome functionale, fara sa fie pusa in evidenta nici o leziune de organ sau tesut, fie, daca a existat o cauza persistenta, apar boli organice.

Este artificial sa ne legam de numele bolii pentru a o trata.

Fiecare om se naste cu un bagaj genetic, cu o mostenire de la parintii sai. Va mosteni anumite predispozitii morbide, adica anumite zone slabe ale organismului sau, care la un moment dat se pot decompensa si pot determina boala.

Exista deci o sensibilitate individuala pentru a dezvolta anumite maladii. Dar acestea nu se produc decat daca exista factori de agresiune care depasesc capacitatea de aparare si mecanismele adaptative ale organismului.

Boala nu este altceva decat un mesaj codificat, informatie pe care organismul o ofera in speranta ca va fi ajutat eficient. Boala, de fapt simptomele ei alcatuiesc un limbaj propriu fiecarui organism, limbaj ce trebuie descifrat si actionat in mod individualizat pentru corectarea perturbarii produse, pentru a aduce ordine in haosul creat.

De aceea medicina integrata Sciencemed este o metoda salutara de tratament, ea individualizeaza tratamentul bazandu-se pe totalitatea simptomelor particulare ale organismului perturbat, are capacitatea de a descifra codul fiecarui organism bolnav.

Va prezentam cazul unei paciente in varsta de 46 ani care se prezinta la Clinica Sciencemed Bucuresti cu urmatoarele simptome tipice pentru spondiloza cervicala:

  • dureri cervicale cu senzatia de arsura iradiate la nivelul vertexului si retroauricular drept;
  • dureri dorsale cu senzatie de arsura care o trezesc in cursul noptii;
  • tulburari severe de somn (daca se culca dupa miezul noptii nu poate adormi, iar daca se culca inainte de ora 22.00 se trezeste la 1.00 si nu mai adoarme pana spre dimineata);
  • dureri lombare care nu-i permit sa stea foarte mult intr-o anumita pozitie;
  • senzatie de amorteala si furnicaturi la nivelul membrelor inferioare;
  • stare de slabiciune generalizata datorata tuturor acestor simptome;
  • ciclu menstrual abundent si neregulat;

In medicina clasica a fost diagnosticata cu spondiloza cervico-dorso-lombara, discopatie lombara, examinarea RMN a identificat protruzii discale multiple; in urma cu 10 ani a suferit o interventie chirurgicala pentru tiroidectomie si de atunci primeste tratament cu euthyrox iar in urma cu 13 ani a suferit de boala Basedow Graves si gusa polinodulara. Ginecologic a fost diagnosticata cu fibrom uterin pentru care primeste tratament.

In clinica noastra a efectuat o consultatie completa de medicina integrata in scopul stabilirii dezechilibrelor energetice care au contribuit la aparitia si recidiva simptomelor si a dezechilibrelor metabolice celulare.

Scanarea cu aparatul de biorezonanta a identificat dezechilibre energetice la nivelul chakrelor, meridianelor de acupunctura, energiei vitale, aparatului osteo - articular si muscular, sistemului nervos autonom, sistemului endocrin si uro-genital.

Electrosomatografia interstitiala a identificat dezechilibre metabolice celulare la nivelul creierului, coloanei vertebrale, pancreasului, ficatului, arterelor carotide, arterelor membrelor inferioare, venelor cave, inimii, uterului si organelor genitale feminine.

Medicina integrata Sciencemed trateaza toate aceste dezechilibre care constituie cauza principala a afectiunilor pacientului.

In cadrul consultatiei am recomandat tratament homeopat adaptat personalitatii pacientului si simptomelor prezentate, remediu floral Bach pentru restabilirea echilibrului emotional si tratament gemoterapic si fitoterapic pentru toate afectiunile prezente.

Dupa 3 luni de tratament si 12 sedinte de echilibrare energetica pacienta prezinta o stare generala mult mai buna, s-au ameliorat semnificativ (cu 60%) durerile dorsale si nu mai prezinta senzatia de arsura, nu se mai trezeste din somn din cauza acestor dureri, calitatea somnului imbunatatindu-se cu 70%, durerile cervicale s-au ameliorat cu 80%, iar intensitatea durerilor lombare a scazut foarte mult (poate sa stea mai mult timp intr-o anumita pozitie fara sa apara aceste dureri).

Sangerarea menstruala s-a redus de la 6-7 zile la 3 zile. Acum are ciclu menstrual la 3-4 saptamani, comparativ cu o data la 2 saptamani anteriror tratamentului. Nu se mai simte slabita in permanenta si poate sa desfasoare activitati care-i pareau imposibile anterior tratamentului. Nivelul ei de energie a crescut cu 70%.

Medicina integrata trateaza omul, nu bolile de care sufera, noi suntem energie, totul in Univers este energie si avem nevoie de energie si de o terapie personalizata pentru a creste vitalitatea organismului.

Corpul uman are propriile mijloace de vindecare iar rolul terapiei energetice este de a-i reda corpului aceasta capacitate de a se reface singur.

Fiecare pacient raspunde la terapie in ritmul lui in functie de gravitatea si vechimea afectiunilor de care sufera.

Dr. Mihaela Raisa Dascalu

Clinica Sciencemed Bucuresti

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed in Romania:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tratament spondiloza cervicala, #Clinica Sciencemed , #tratament