Cei mai batrani oameni din lume dezvaluie secretele longevitatii lor: bere, whisky, inghetata si somn

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 18:52
8224 citiri
Cei mai batrani oameni din lume dezvaluie secretele longevitatii lor: bere, whisky, inghetata si somn
Foto: Ziare.com

Ai vrea sa traiesti peste 100 de ani? Daca da, ar fi bine sa te inspiri din vietile unor centenari care si-au dezvaluit secretele.

Agnes Fenton este din New Jersey si a implinit 110 ani. Secretul sau? Trei sticle de bere pe zi si un pahar de whisky. Femeia a declarat ca bea trei beri zilnic de 70 de ani si ca a inceput la sfatul unui medic. Ea a adaugat si un pahar de whisky dietei, arata CNN

Duranord Veillard are 108 ani. Incepe ziua cu fulgi de ovaz, fructe, o ceasca de ceai si o incheie cu peste si legume. USA Today a scris ca Veillard face in fiecare dimineata intre cinci si sapte flotari.

Susannah Mushatt Jones a implinit 116 ani in iulie, devenind cea mai batrana persoana din lume. Ea spune ca a respectat mereu programul de somn, iar la micul dejun a mancat mereu bacon, oua si crupe. De asemenea, a spus pentru USA Today ca longevitatea sa se datoreaza dragostei familiei si generozitatii altor oameni din preajma sa.

Chiar si la 103 ani, Ruth Coben, din New York City, ridica greutati si practica pilates. Motto-ul sau in viata este sa te bucuri de fiecare zi si sa nu te uiti in calendar. De asemenea, ea crede ca atata vreme cat oamenii pot, trebuie sa faca exercitii sub orice forma.

Secretul longevitatii celor mai batrani gemeni din lume

Dupa ce a fost in cel de-Al Doilea Razboi Mondial si a ajuns la 103 ani, George Boggess spera sa implineasca 105 ani. Sfatul sau pentru ceilalti este sa mearga cat mai mult pe jos.

Paul Marcus are 101 ani si merge regulat la sala de forta. In ciuda devotamentului pentru mentinerea in forma, Paul spune ca secretul lonvegitatii este... norocul. "In primul rand trebuie sa ai gene bune. In al doilea rand trebuie sa fii al naibii de norocos sa ai 100 de ani. Si in al treilea rand nu manca nimic sanatos. E adevarat. Eu mananc ce vreau. Secretul lonvegitatii este inghetata", a declarat el pentru Denver Post in 2013.

Gertrude Weave a trait 116 ani si nu a pus gura pe alcool sau tigara niciodata. De asemenea, ea a dormit foarte mult. "Tratati oamenii frumos si fiti draguti cu ei asa cum vreti ca ei sa fie cu voi", spunea ea in 2014.

Secretul longevitatii unui miliardar de 84 de ani: Cinci doze de Cola pe zi

Jessie Gallan a trait pana la 109 ani si a mancat foarte mult porridge, o mancare facuta din fulgi de ovaz si putin lapte. Ea a legat viata sa lunga de lipsa barbatilor din viata sa. Jessie Gallan si-a petrecut viata facand exercitii, inconjurandu-se de oameni buni si muncind de la 13 ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#secret longevitate oameni batrani, #secret longevitate, #secret longevitate centenari , #viata
Comentarii