Cum sa faci exercitii in mod regulat

Marti, 09 Februarie 2010, ora 14:59
2379 citiri
Cum sa faci exercitii in mod regulat
Foto: ehow

Sportul trebuie sa faca parte din viata fiecarei persoane, insa din cauza programului incarcat de la munca nu intotdeauna reusim sa facem ceea ce ne propunem. Daca te-ai hotarat sa incepi sa faci exercitii in mod regulat, tine cont si de sfaturile urmatoare pentru a avea rezultate cat mai bune.

Pentru inceput alege o activitate fizica care iti place si integreaz-o in programul tau, te sfatuieste eHow. Poti alege sa mergi pe jos, sa mergi cu bicicleta, sa inoti, sa alergi sau sa joci un sport.

Cum sa fii motivat atunci cand faci exercitii fizice

Gandeste-te la momentul zilei in care vrei si ai timp sa faci aceasta activitate. Fii realist si ia in calcul toate detaliile.

De asemenea, decide-te de cate ori pe saptamana vrei sa faci acest lucru. Pentru inceput este bine sa incepi sa lucrezi o data pe saptamana. Dupa o luna sau doua creste treptat perioada, atat cat iti permite organismul. Pentru a nu iti epuiza organismul poti sa incepi 30 de minute de mers pe jos. Scopul este ca organismul sa se obisnuiasca, iar tu sa te simti confortabil cu ceea ce faci.

Beneficiile exercitiilor fizice facute de dimineata

Daca programul de munca permite, discuta cu un prieten si stabiliti o intalnire pentru a face exercitiile impreuna. In cazul in care este adeptul exercitiilor in grup, mergi la o sala de fitness.

Poti cumpara cateva DVD-uri cu lectii. Acestea te vor ajuta sa iti imbunatatesti si sa ramai motivat in privinta programului tau de exercitii.

Chiar daca ai inceput programul de exercitii si apoi ai renuntat cateva sapatamani nu conteaza, te poti reapuca. Este mult mai bine sa te reapuci decat sa renunti de tot.

Ai inceput exercitiile si esti multumit de rezultate? Acum poti incepe sa faci din ce in ce mai des. De asemenea, este bine sa faci exercitii cardio de 3-4 ori pe saptamana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi program exercitii, #sfaturi inceput program exercitii, #trucuri exercitii sanatoase , #viata