Solutia de baza pentru o viata echilibrata - aminoacizii

Advertorial
Miercuri, 08 Martie 2017, ora 13:44
18090 citiri
Solutia de baza pentru o viata echilibrata - aminoacizii

(P) Nimeni nu poate sa conteste ca aminoacizii reprezinta un real ajutor in reducerea stresului si in combaterea diverselor afectiuni ce se pot instala in organism. De fapt, acestia sunt nutrientii cei mai importanti pentru corp, fiind cunoscuti ca elementele care au rol esential in formarea vietii.

Aminoacizii reprezinta baza formarii tuturor proteinelor si se regasesc intr-un procent de 75% in corpul uman. Asta inseamna ca atat membranele celulare, fibra musculara, cat si enzimele - ce au rolul de a ajuta la functionarea creierului, sunt toate compuse din proteine. In cazul acestora, functia cheie o reprezinta aminoacizii. Atunci cand cantitatile de aminoacizi din organism nu sunt suficiente, se recomanda administrarea unor suplimente alimentare bogate in astfel de elemente.

Pe site-ul nanox.ro este promovata o gama diversificata de astfel de suplimente, fiecare fiind destinat completarii organismului care prezinta anumite deficiente de proteine. Pentru a alege produsul corespunzator, fiecare trebuie sa identifice tipul de aminoacizi potrivit pentru organismul sau.

Mai jos sunt prezentate sumar functiile de baza ale aminoacizilor, precum si beneficiile pe care le ofera produsele cuprinse pe site-ul nanox.ro in acest sens.

  • Aminoacizii si functiile de baza ale acestora

Corpul uman are nevoie de proteine in cantitati uriase pentru a functiona asa cum trebuie. In vederea satisfacerii nevoilor organismului are loc procesul de sintetizare a unor noi proteine din aminoacizii liberi.

Fara aminoacizi este impiedicata dezvoltarea si vindecarea corespunzatoare a celulelor si a tesuturilor, intrucat acestia reprezinta elementele de formare ale proteinilor ce indeplinesc functii de baza in corpul uman. Unul dintre rolurile principale pe care le au de indeplinit este de a imbunatati circulatia sanguina (cheia pentru o viata echilibrata si sanatoasa).

De asemenea, acestia sunt importanti in producerea enzimelor pentru o digestie optima, dar si privind sintetizarea hormonilor cu rol esential in reproducere.

Pe langa toate acestea, aminoacizii reprezinta elemente cheie in dobandirea dozei de energie necesara pentru fiecare noua zi. Corpul poate suferi deficiente majore produse de incapacitatea de stocare a aminoacizilor, ceea ce duce inevitabil la distrugerea propriilor structuri de proteine ce se gasesc in tesuturile musculare si in sange. In realitate, prin alimentele consumate, rar este adusa cantitatea necesara de aminoacizi in organism.

De aportul acestora mai depinde si sustinerea mineralelor si vitaminelor din corp. In lipsa lor, nici celelalte tipuri de nutrienti nu vor putea fi asimilati sau utilizati de catre corp. Asigurarea aportului necesar este absolut esentiala pentru mentinerea si dezvoltarea armonioasa a sanatatii tesuturilor. Sursele principale de aminoacizi sunt diversele alimente naturale, dar si suplimentele nutritionale.

  • Tipuri de aminoacizi si beneficiile pe care le ofera

Pentru a impiedica aparitia afectiunilor si a bolilor, specialistii Nanox in produse si suplimente alimentare recomanda completarea nivelului de aminoacizi cu ajutorul unor pastile special create in acest scop.

Principalele semne care indica o dieta deficitara in aminoacizi sunt: lipsa de energie, caderea exagerata a parului, oboseala cronica, afectiunile digestive, insomniile, precum si schimbarile psihologice (anxietatea, depresia, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare). Pentru fiecare dintre acestea exista suplimente nutritionale. Unele se prezinta sub forma de pudra, altele sub forma de capsule. Cert este ca atat timp cat sunt de calitate, schimbarile de sanatate nu vor intarzia sa apara.

Produsele de la Nanox contin aminoacizi cu rol esential privind functiile vitale ale organismului. Fiecare raspunde anumitor nevoi ale corpului, dupa cum urmeaza:

  • BCAA pudra instanta (de exemplu BCAA 4:1:1 Powder sau BCAA 1000 XXL) - testosteronul si leucina ajuta la stimularea si controlul procesului anabolic. Acestea declanseaza eliberarea hormonului de crestere si sinteza proteinelor. Leucina sustine organismul care a suferit interventii chirurgicale, mentine tesuturile sanatoase si contribuie la stimularea sintezei de proteine.

  • L-Glutamas - contribuie la sustinerea functiei mentale, stimuland productia unei substante ce reprezinta arma principala a organismului contra insomniilor, stresului, anxietatii, dar si a imunitatii scazute.

Fiecare tip de aminoacid indeplineste anumite functii in organism si fara de acestia creste riscul aparitiei diverselor afectiuni si boli.

Recomandarea specialistilor Nanox consta in utilizarea acestor profuse farmaceutice pentru a stimula buna functionare a organismului. In acest fel este mentinuta starea de sanatate, dar si energia, care sunt esentiale pentru protejarea corpului impotriva oricarui tip de afectiuni.

Cei care doresc sa obtina informatii complete despre diversitatea aminoacizilor disponibili sunt invitati sa acceseze site-ul nanox.ro.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#aminoacizi sanatate , #viata