Vrei sa te simti bine? Invata sa te iubesti

Luni, 19 Iulie 2010, ora 12:05
16236 citiri
Vrei sa te simti bine? Invata sa te iubesti
Foto: Buzzle

Este foarte important ca o persoana sa stie sa se iubeasca pe sine. Nu conteaza cat de mult te iubesc cei din jur, daca nu ne iubim noi pe noi insine, nu ne vom simti bine in pielea noastra. In momentul in care afli cum sa te iubesti pe tine insuti, viata ta poate deveni mult mai buna. Afla in continuare cum sa te iubesti neconditionat.

Esenta iubirii se afla in interiorul tau. Cu toate acestea, de multe ori oamenii nu reusesc sa inteleaga cat de important este sa se iubeasca din cauza negativitatii care le controleaza viata. Uneori, experientele neplacute ne pastreaza in trecut si ne este dificil sa ne iubim, aminteste Buzzle. Trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si abia apoi o sa fii capabil sa ii iubesti si pe altii.

Procesul de invatare sa te iubesti pe tine nu este unul usor, trebuie sa iti setezi obiectivele si sa nu lasi nimic sa intervina.

Castiga batalia in lupta pentru stima de sine

In primul rand trebuie sa te accepti exact asa cum esti. Fiecare individ are punctele forte si punctele slabe. Ne simtim mandri pentru punctele noastre forte, insa slabiciunile noastre ne fac nefericiti, iar asta nu e o abordare corecta. Trebuie sa accepti ca nu esti perfect, de fapt, nicio persoana nu este perfecta. Trebuie sa facem un echilibru intre partile frumoase si intre partile mai putin frumoase, pentru a fi fericit.

Nu te mai critica. Multe persoane au obiceiul de a se invinui pentru orice se intampla prost in viata lor. In momentul in care simti ca incepi sa te critici incearca sa adopti o gandire cat mai pozitiva. Apreciaza si recunoaste-ti eforturile, chiar si atunci cand ceva nu iese cum iti place tie.

Nu iti mai face griji pentru orice. Atunci cand iti faci mereu griji pentru ceva sau cineva, nu te poti relaxa. In plus, gandurile ingrijoratoare nu ajuta la rezolvarea problemelor tale, mai degraba iti ingreuneaza viata.

Fii increzator, asa ca depune un efort marit pentru a imbunatati increderea in tine. Identifica-ti calitatile si pune-le in evidenta.

Trucuri pentru cresterea stimei fata de propria pesoana

Adopta un stil de viata sanatos. Daca organismul tau este slab si suferi de unele boli, o sa iti fie foarte greu sa ai o atitudine pozitiva. Trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, asa ca incearca sa consumi alimente proaspete, care sa contina cat mai multe substante nutritive, odihneste-te pentru a-i da posibilitatea organismului sa se refaca si fa cat mai multe exercitii fizice.

Bucurate de viata. De multe ori uitam de micile placeri ale vietii pentru ca o luam prea in serios. Distreaza-te si simte bucuria de a trai, uita macar pentru cateva ore de neplacerile vietii. Implica-te intr-o activitate care iti place, danseaza, picteaza, asculta muzica sau pur si simplu plimba-te.

Fii bun cu cei din jurul tau. Daca cei pe care ii cunosti o duc bine, incearca sa ii ajuti pe cei mai putin fericiti si fa munca voluntara.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sa te simti bine, #sfaturi stima iubire sine , #viata
Comentarii
Poza romann
romann
rank 5
prostii...in lb greaca sunt patru termeni pentru IUBIRE,lb. romana e saraca ,are un singur termen
Poza Marrus
Marrus
rank 1