Secretul sanatatii dintilor si oaselor

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 08:18
9505 citiri
Secretul sanatatii dintilor si oaselor

Desi nu ne place analogia, organismul uman este asemenea unui automobil. Cand cantitatea de combustibil este scazuta, masina are dificultati la pornire. Cand nivelul de ulei scade sau daca nivelul de antigel este si el la minim, motorul nu mai functioneaza in mod corespunzator.

Cam aceeasi incetinere de procese se intampla si in corpul nostru, atunci cand vitaminele si mineralele sunt consumate sau nivelul lor nu mai raspunde nevoilor organismului.

Primul semnal ca organismul nostru are un deficit de vitamine si minerale esentiale: oboseala. Daca acest semnal este ignorat, pot aparea diverse complicatii si dificultati de functionare proprie a organelor noastre.

Calciul este unul dintre elementele esentiale bunei functionari a organismului. Acesta mentine oasele puternice si dintii sanatosi si reduce riscul aparitiei fracturilor sau a pierderii osoase. Lipsa calciului poate avea probleme grave asupra sistemului osos si nervos al organismului. Simptomele sunt insomnia, irascibilitatea, dese atacuri de panica, depresia.

Daca in urma analizelor de rutina rezultatele v-au aratat un nivel scazut de calciu in organism, nu este cazul sa intrati in panica, dar in niciun caz nu trebuie sa ignorati acest semnal, care poate duce catre reale complicatii in buna functionare a organismului dumneavoastra.

Peste 99% din totalul cantitatii de calciu din corpul uman se afla in oase si in dinti, unde are rolul de a sustine structura acestora. Restul, de 1%, este prezent in sange, muschi si fluidele intercelulare.

Borul este un mineral care se regaseste in alimente si in mediul inconjurator si, conform cercetarilor in domeniu, este considerat a fi un element esential si pentru oameni. Pana in prezent s-a descoperit ca borul afecteaza metabolismul unor minerale ca magneziul, calciul si fosforul, creste nivelul de estrogen, impiedica formarea cheagurilor de sange, creste nivelul de testosteron si distruge microorganismele ce produc infectii la nivelul vaginului. Activitatea borului influenteaza si compozitia chimica a sangelui, scheletului si a creierului.

Vitaminele K reprezinta un grup de vitamine liposolubile esentiale pentru organism, contribuind la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina K2 naturala/MK7 este esentiala pentru mentinerea unei structuri osoase puternice, datorita faptului ca activeaza o proteina numita osteocalcin, importanta pentru utilizarea calciului in construirea unei matrice osoase sanatoase.

Vitamina D contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului.

Laboratoarele Remedia au conceput formula ideala de Calciu, Bor si Vitaminele K si D: BENEOSMIN. Acest supliment 100% natural reprezinta o formula echilibrata ce contine nutrienti esentiali pentru mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor, dar care contribuie si la functionarea normala a sistemului cardiovascular, muscular si nervos.

Beneosmin se gaseste atat sub forma de pulbere, in pachet de 20 stick-uri, dar si sub forma de 30 comprimate, recomandate atat adultilor, cat si copiilor cu varsta de peste 9 ani. Producator: Laboratoarele Remedia

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#supliment natural vitamine, #supliment natural calciu, #Beneosmin Laboratoarele Remedia, #Beneosmin , #vitamine