Victor Becali: Cel care a sunat la 112 e chiar Sandu Geamanu (Video)

Sambata, 04 Aprilie 2009, ora 13:01
4826 citiri
Victor Becali: Cel care a sunat la 112 e chiar Sandu Geamanu (Video)

Varul lui Gigi Becali, Victor, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca barbatul care a sunat la 112 in ianuarie, pentru a reclama altercatia de la intersectia Doctor Felix si Nicolae Titulescu, nu este taximetrist.

"Cel care a sunat la 112 si s-a recomandat a fi taximetrist este, de fapt, unul dintre infractorii care au pus la cale totul. Cred ca e chiar seful lor, Sandu Geamanu", a declarat Victor Becali. Acesta a apelat la intermediari pentru a cere bani lui Becali.

Afirmatia este sustinuta si de Ioan Becali care a lansat, vineri seara, intr-o emisiune de televiziune, acuzatia potrivit careia soferul care a sunat la 112 este un infractor care colaboreaza cu un procuror.

"Prin niste intermediari i-au cerut 50.000 ca daca nu, se duc si se inteleg cu comandantul politiei sau cu procurorul. Asta este ce au transmis ei lui Gigi Becali. Acesta a spus ca nu il intereseaza", a declarat Ioan Becali.

Mai mult, un alt var al omului de afaceri arestat, Giovanni, a declarat tot pentru Realitatea TV ca patronul celor trei hoti care l-au praduit pe varul sau la sfarsitul luni ianuarie este nimeni altul decat Sandu Geamanu.

Ilie Geamanu, alias Sandu Geamanu, a fost eliberat in urma cu doi ani din inchisoare, dupa ce a ispasit o pedeasa de opt ani in celebrul dosar "Portbagajul".

Clanul "Gemenii", condus de cei patru frati Ilie, a dominat sectorul 1 si o parte din sectorul 6 pana in 1996. Totul s-a schimbat cand cei mai multi capi ai clanului au ajuns dupa gratii.

Printre ispravile talhariilor: masini de 170.000 euro furate, jefuirea unor soferite, sustragerea unei genti cu aproape 20.000 euro. Fratele sau geaman este la inchisoare, avand o condamnare de 23 de ani pentru trafic de droguri si tentativa de omor.

Potrivit Politiei Capitalei, in noaptea de 26 spre 27 ianuarie, in jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat ca, la intersectia strazilor Doctor Felix si Nicolae Titulescu, a avut loc o altercatie in care s-au folosit si arme de foc.

Conform apelului facut de catre un taximetrist, un autoturism Mercedes aflat in trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost bagati cu forta in portbagajul unui autoturism de teren si transportati catre o destinatie din Tunari.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Victor Becali, #apel 112, #Sandu Geamanu , #stiri Victor Becali
Comentarii
V
valentin.m
rank 1
BECALI NU ESTE UN PERICOL PUBLIC PENTRU ROMANI DEOARECE LE-A DAT BANI SI FACUT CASE, CI ESTE UN PERICOL PUBLIC PENTRU RASA CRIMINALA SI TERORISTA PLANETARA EVREII