Victor Becali, aproape de liberarea conditionata - Judecatoria Medgidia i-a aprobat cererea

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 15:21
2230 citiri
Victor Becali, aproape de liberarea conditionata - Judecatoria Medgidia i-a aprobat cererea
Foto: Hepta.ro

Judecatoria Medgidia a admis, marti dupa-amiaza, cererea de liberare conditionata din penitenciar depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor".

Decizia instantei nu este insa definitiva si poate fi contestata la Tribunalul Constanta.

Aceasta este a doua cerere de liberare depusa de Victor Becali.

Pe 21 noiembrie, Tribunalul Constanta a respins contestatia depusa de Victor Becali la decizia Judecatoriei Medgidia din 25 octombrie care a respins prima sa cerere de liberare conditionata.

Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul "Transferurilor".

In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.

In martie 2014, in dosarul transferurilor de jucatori au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la trei ani si sase luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la cate trei ani si patru luni de inchisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt incarcerati Victor Becali si Cristian Borcea, ceilalti fiind liberati conditionat.

Victor Becali mai este condamnat intr-un dosar alaturi de Ioan Becali si Cristian Borcea, acuzat ca i-ar fi dat mita 195.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, ca sa dispuna achitarea oamenilor din fotbal acuzati in dosarul "Transferurilor".

Sentinta in acest caz a fost data pe 24 noiembrie, insa nu este definitiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Victor Becali liberat conditionat, #Victor Becali eliberare conditionata, #Victor Becali cerere liberare, #Victor Becali iesire inchisoare , #transferuri