Traseismul, legalizat Ciorbea, catre jurnalisti: Ce vreti sa va spun? Lasati-ma sa lucrez!

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 15:31
3941 citiri
Traseismul, legalizat Ciorbea, catre jurnalisti: Ce vreti sa va spun? Lasati-ma sa lucrez!
Foto: Realitatea TV

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat joi ca va raspunde solicitarii PNL privind contestarea la Curtea Constitutionala a ordonantei privind migratia alesilor locali "in cel mai scurt timp cu putinta", insa in analiza actului normativ nu conteaza lungimea documentului, ci aspectele invocate.

Ciorbea a mentionat ca ordonanta de urgenta privind migratia alesilor locali este publicata in Monitorul Oficial si PNL a depus memoriul pentru contestarea actului normativ, cu o serie de argumente.

"O sa incercam ca in cel mai scurt timp sa dam un raspuns", a spus Avocatul Poporului.

Traseismul, legalizat Ciorbea: Stati sa vad OUG; putem vorbi de saptamana viitoare incolo

Intrebat cat poate sa dureze analiza asupra oportunitatii contestarii ordonantei la Curtea Constitutionala, avand invedere ca documentul publicat in Monitorul Oficial are o jumatate de pagina, Ciorbea a raspuns: "Da, numai ca asta... nu conteaza lungimea ordonantei, ci conteaza aspectele care sunt invocate, de neconstitutionalitate si in functie de asta. Deci trebuie sa le analizam pe toate".

Avocatul Poporului a refuzat sa spuna daca si-a facut o opinie dupa ce a citit textul ordonantei de urgenta.

"Nu-mi cereti sa ma pronunt inainte de a ma pronunta si pe procedura, si pe aspectele de constitutionalitate, si pe fond", a mai spus Ciorbea.

ACL cere ajutorul UE si SUA in scandalul migratiei primarilor si ameninta cu greva parlamentara

La insistenta jurnalistilor asupra termenului pe care si-l propune pentru a da un raspuns solicitarii PNL, Avocatului Poporului a raspuns: "Raspunsul va fi sincer, in cel mai scurt (timp - n.red.) cu putinta (...) Acuma ce vreti sa va spun? Lasati-ma sa lucrez".

O delegatie de parlamentari PNL a depus joi, la Avocatul Poporului, sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali, liberalii avertizand ca daca pana luni Victor Ciorbea nu va da curs demersului incep pichetarea sediului institutiei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ciorbea migratie primari, #Victor Ciorbea PNL migratie primari , #avocatul poporului
Comentarii