Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta: Liberalii l-au tras pe sfoara pe Ciorbea, i-au promis ca il voteaza, apoi au parasit sala (Video)

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 15:54
2707 citiri
Ponta: Liberalii l-au tras pe sfoara pe Ciorbea, i-au promis ca il voteaza, apoi au parasit sala (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca gestul liberalilor de a parasi plenul reunit al Parlamentului fara sa il voteze pe Victor Ciorbea in functia de Avocat al Poporului este unul "neserios".

"Ciorbea este senator PNL si e sustinut de PNL; inainte de a-l propune (pentru functia de Avocat al Poporului - n.red.), a fost in Partidul Popularilor Europeni, iar PNL era cu noi la socialisti. Am considerat ca poate fi un Avocat al Poporului care sa aiba experienta si sprijinul politic necesar.

De ce i-au promis ca il voteaza si au plecat din sala...e un gest urat, chiar am picat in Caragiale rau de tot. Mi se pare absolut neserios, iar Victor Ciorbea, care s-a batut pentru PNL si pentru Crin Antonescu, nu cred ca merita acest tratament", a afirmat seful PSD.

Victor Ciorbea, avizat de comisiile juridice pentru functia de Avocat al Poporului

Ponta spera a Victor Ciorbea sa stranga, in final, numarul de voturi necesar, pentru ca "nu merita sa fie tras pe sfoara de colegii liberali", care au parasit sala de plen, avand mai multe nemultumiri, printre care si faptul ca nu au avut timp sa citeasca raportul Codului insolventei.

"PNL a sustinut numirea lui Ciorbea, asa cum l-au sustinut si pe Stelian Tanase. Sunt propunerile PNL, eu nu mai inteleg si nu mai stiu...era vorba daca propuneam noi, dar daca a propus PNL suna cam ciudat si absurd", a completat premierul.

Codul insolventei, votat de Parlament - Opozitia paraseste sala si contesta la CCR

Reprezentantii Opozitiei au parasit sala de sedinta, marti, declarandu-se nemultumiti de faptul ca nu au avut timp sa citeasca raportul Codului insolventei, ca reuniunea plenului celor doua camere a inceput cu o intarziere mare, dar si ca Victor Ciorbea a fost propus pentru functia de Avocat al Poporului, dupa ce in urma cu doua saptamani era votat in conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Victor Ciorbea renunta la ASF la doar cateva zile de la numire - Vrea sa fie Avocatul Poporului (Video)

El a renuntat din functia neexecutiva din ASF la numai cateva zile, pentru a candida pentru postul de Avocat al Poporului, cu sprijinul PSD. Ciorbea a demisionat din Senat, saptamana trecuta, pentru a-si putea prelua functia in ASF.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Victor Ciorbea Ponta, #Victor Ciorbea PNL parasit sala, #Victor Ciorbea Avocatul Poporului , #stiri Victor Ciorbea