Victor Ciorbea vrea o functie in ASF: ce pozitie vizeaza

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 17:58
2190 citiri
Victor Ciorbea vrea o functie in ASF: ce pozitie vizeaza
Sursa: Antena 3

Senatorul PNL Victor Ciorbea si fostul membru in CA al Omniasig Adina Edelmaier si-au depus candidaturile pentru un post in Consiliul ASF, audierile pentru acest post neexecutiv si pentru sefia institutiei urmand a avea loc luni, in Comisia de buget-finante din Senat.

La sefia ASF a fost propus fostul director general al ING Bank Romania Misu Negritoiu.

Cine este Misu Negritoiu, propunerea lui Ponta pentru sefia ASF

Potrivit unor surse parlamentare, sase CV-uri au fost inregistrate, pana miercuri, la Comisia de buget-finante din Senat, pentru o functie neexecutiva in cadrul acestei institutii financiare.

Printre candidati se afla senatorul PNL Victor Ciorbea si un fost membru in Consiliul de Administratie al Omniasig, Adina Edelmaier.

Comisia de buget-finante urmeaza sa audieze, luni, atat candidatii pentru acest post din cadrul ASF, precum si pe Misu Negritoiu, propunerea pentru sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Postul este vacant dupa ce Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul ASF, a demisionat in luna februarie. Mirzac fost arestat in dosarul Carpatica Asig, fiind acuzat ca, in mod fraudulos, in perioada mai - decembrie 2013, a reusit sa tergiverseze si sa influenteze rezultatele unor controale dispuse de ASF fata de societatea de asigurari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Victor Ciorbea candidat ASF, #Victor Cirobea ASF , #stiri Victor Ciorbea