Ciutacu asteapta ca politia sa se autosesizeze in cazul agresiunii asupra sa

Marti, 10 August 2010, ora 15:15
9149 citiri
Ciutacu asteapta ca politia sa se autosesizeze in cazul agresiunii asupra sa
Foto; Q Magazine

Jurnalistul Victor Ciutacu afirma ca i s-ar parea logic ca politia, sau macar conducerea mall-ului din Baneasa, sa se autosesizeze in privinta incidentului in care a fost implicat luni seara, cand, aflat cu copilul la cumparaturi, a fost amenintat de doi indivizi si acuzat ca instiga lumea impotriva lui Traian Basescu.

Ciutacu a povestit pentru Ziare.com cum s-a intamplat toata tarasenia.

"Erau doi, cam la treizeci si ceva de ani. Unul era mai violent. Nu m-am uitat cu atentie la ei, pentru ca eram cu un copil dupa mine, principala mea grija era copilul. Au venit dupa mine cand ieseam din mall, injurandu-ma si acuzandu-ma ca suntem niste mincinosi, ca instigam poporul impotriva domnului presedinte Basescu si ca mintim ca se traieste rau in Romania, si ca ei traiesc foarte bine in Romania.

Au inceput sa injure, sa ma acuze pe mine mai intai si dupa aia la pachet, ca ne vine randul la toti, ca or sa ne bata, or sa ne omoare si or sa ne rupa capetele si picioarele, mie, lui Badea si lui Gadea, lui Firea, lui Stan si dupa aia la toata lumea", a afirmat Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu era sa manance bataie de la doi simpatizanti ai lui Basescu

Intrebat cum a scapat de cei doi indivizi agresivi, acesta a povestit ca s-a urcat in primul taxi gasit in cale: "Oamenii tindeau sa devina violenti, dar nu au sarit la bataie propriu-zis. Am incercat sa ii ignor, raspunzand vag, monosilabic, la provocarile lor. M-am dus spre primul taxi pe care l-am gasit in cale, am bagat bagajele si copilul in taxi si dupa aia oamenii au devenit ceva mai violenti. Eu am intrat in taxi. Era unul pe o parte, unul pe o parte si au devenit nervosi. Dar nu au dat, adica nu au apucat sa dea".

Jurnalistul admite ca s-a mai confruntat cu amenintari primite pe blog sau pe mail, dar a fost pentru prima oara cand a primit amenintari fizice. "Dar ce sa fac, sa ma ascund in casa? E o chestie asumata, nu e nicio tragedie".

Ciutacu spune a nu are de gand sa depuna plangere la politie. "Daca depun plangere e chiar penibil, eu sunt un om intreg in clipa asta, nu am nici cea mai mica zgarietura, ca sa ma duc sa depun plangere la Politie. Maximum au fost injuraturile si amenintarile, dar fizic nu am nimic. Banuiesc ca politia, daca simte nevoia, se poate autosesiza, ca a aparut in ziare, si poate sa ceara inregistrarile.

Eram exact la iesirea mall-ului din Baneasa, iar discutia a inceput pe holurile mall-ului. Eu nu am vazut pana acum niciun mall fara camere de supraveghere. Logic mi s-ar parea in primul rand sa se autosesizeze conducerea mall-ului, ca ei au acum o problema cu firma de paza", a mai spus jurnalistul.

El a precizat ca cei doi agresori erau bine imbracati, aveau si un cos de cumparaturi si nu au facut nicio referire la PD-L sau la alte partide, doar la seful statului.

"Chiar aveau ceva in cosul ala, deci facusera niste cheltuieli, nu pareau niste saraci. Plus ca dupa spusele lor se mergea foarte bine. I-am felicitat ca le merge foarte bine, ce sa spun mai mult decat atat? (...) Nu au facut referire la partide, singurul nume pronuntat a fost Basescu. Ziceau ca instigam lumea impotriva lui Basescu si spunem ca sa plece din tara. Si ca noi sustinem ca nu se traieste bine si ei traiesc foarte bine in lumea lui Basescu. Foarte bine!", a mai precizat jurnalistul.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ciutacu agresiune, #Ciutacu amenintat, #amenintari jurnalisti , #Antena
Comentarii
Poza Mihaela Cartis
Mihaela Cartis
rank 5
Agresarea "jurnalistului" "deontolog", "independent", "echidistant" si "impartial" Victor Ciutacu face parte din leadershipul Antenelor si din strategia de "public relations" a oamenilor acestuia, dupa reteta invatata la Securitate de turnatorul Voiculesc