Ciutacu il apara pe Ponta cel "linsat" de hiene si are o solicitare speciala pentru Basescu

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 09:01
8626 citiri
Ciutacu il apara pe Ponta cel "linsat" de hiene si are o solicitare speciala pentru Basescu
Foto: Hepta.ro

Aflat in miezul unui scandal gratie unei postari vulgare pe blog, jurnalistul Victor Ciutacu revine cu noi comentarii pe marginea cazului Elena Udrea - urmarita penal de DNA. De aceasta data, realizatorul TV sare in apararea premierului Victor Ponta si ii transmite un mesaj fostului presedinte Traian Basescu.

Ciutacu sustine ca Victor Ponta a fost "linsat" pentru ca a indraznit sa fie de acord cu el in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, care joi a fost adusa cu mandat la DNA si audiata mai mult de patru ore, iar acum este urmarita penal sub control judiciar, pentru spalare de bani si fals in declaratii.

Udrea, urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere

"Ponta a indraznit sa fie de acord public cu mine, l-au linsat hienele. Acum s-a gasit si Cristoiu, mai lipseste Basescu din poveste. Acu' l-au umflat si pe Videanu. Astept cu incredere mesajul intern de comunicare al fostului PDL", a scris pe blog Victor Ciutacu, sub forma unui update la postarea despre sefa autosuspendata a PMP.

Afirmatiile jurnalistului vin dupa ce, joi, acesta a postat un mesaj taios la adresa simpatizantilor Elenei Udrea, spunandu-le, printre altele, "Bai, leprelor, sugeti-o din picioare!". Prim-ministrul s-a declarat, pe Facebook, "total de acord" cu observatiile lui Ciutacu, fiind criticat de presa ca aproba acest gen de limbaj.

Premierul Romaniei, reactie halucinanta: De acord cu "Bai, leprelor, sugeti-o din picioare!"

Ulterior, Victor Ponta s-a aparat spunand ca nu este de acord cu exprimarea, ci doar cu sensul mesajului, si si-a exprimat speranta ca jurnalistul Romania TV nu va sfarsi precum cei de la revista Charlie Hebdo din Paris.

Ponta, dupa ce s-a declarat de acord cu Ciutacu: Sper sa nu trimita asasini fanatici la redactie

Basescu, luat la intrebari

Dupa episodul cu Ponta, Victor Citacu a revenit cu un mesaj si pentru Traian Basescu. Ziaristul vrea sa il convinga pe fostul sef de stat sa vorbeasca despre situatia in care se afla Elena Udrea, trimitandu-i in acest sens un e-mail pe adresa pe care Basescu a anuntat ca o va folosi de acum inainte.

Traian Basescu, oferta pe Facebook pentru cei care vor sa-l injure

"Domnule presedinte, va scriu pe aceasta adresa intrucat indraznesc sa ma consider unul dintre ultimii prieteni pe care-i mai aveti. (...) Nu vreau sa va rapesc din timpul pretios dedicat, sper, pregatirii revenirii in politica. Motiv pentru care indraznesc, cu sfiosenie si respect, sa va rog sa raspundeti unor intrebari, cred eu, de interes public", incepe mesajul pe care Ciutacu i l-a trimis fostului presedinte.

Realizatorul TV l-a rugat pe Basescu sa comenteze dezvaluirile fostului ministru Gabriel Sandu, care a spus ca membrii Guvernului din timpul mandatului sau isi plateau functiile si finantau campaniile electorale, inclusiv pe cea din 2009 pentru alegerile prezidentiale, urmand sa isi recupereze banii prin fraudarea achizitiilor publice.

Blaga, reactie dupa acuzatiile de mita ale lui Gabriel Sandu - ce porecla avea fostul ministru

"Ati fost informat de aceasta practica si/sau de provenienta fondurilor de campanie pentru alegerile prezidentiale din 2009?", intreaba Ciutacu.

Realizatorul TV a cerut lamuriri si in legatura cu implicarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care sotul ei Dorin Cocos este arestat preventiv.

"Ati declarat-o pe doamna Elena Udrea, de asemenea ministru al cabinetelor Boc, singurul candidat onest la prezidentialele din 2014. Astazi, DNA a pus-o sub invinuire pentru spalare de bani si fals in declaratia de avere. Ati fost dezinformat in privinta onestitatii Domniei Sale? Va simtiti dezamagit?", a continuat Victor Ciutacu.

Basescu: Elena Udrea are sansa ei, este cel mai onest candidat

In incheiere, jurnalistul l-a intrebat pe fostul presedinte daca va candida la conducerea PMP, avand in vedere ca Elena Udrea s-a autosuspendat de la sefia partidului.

D.T.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Victor Ciutacu apara Ponta, #Victor Ciutacu Ponta hiene, #Victor Ciutacu Basescu Udrea, #Victor Ciutacu Udrea DNA , #Elena Udrea