Scandalul din tenisul romanesc continua: "Vreau sa-mi reprezint tara!"

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 09:03
2978 citiri
Scandalul din tenisul romanesc continua: "Vreau sa-mi reprezint tara!"

Scandalul din tenisul romanesc a inregistrat un nou episod cu numai cinci zile inaintea infruntarii cu Danemarca din Cupa Davis.

Acuzat de capitanul nejucator Ciprian Porumb si de dictorul general al Federatiei de Tenis ca a refuzat sa reprezinte Romania, Victor Hanescu a dat o noua replica.

"Sunt informatii inexacte, ofensatoare la adresa mea si care ma intristeaza. Sper ca acum se vede, o data pentru totdeauna, ca dorinta mea a fost si este in continuare sa joc in echipa Romaniei la Cupa Davis, dar nu se doreste acest lucru. Nu este felul meu de a fi sa intru in astfel de discutii, dar insist pentru ca vreau sa-mi reprezint tara si pentru Romania joc pro bono oricand.

Asta nu inseamna ca cei care ar trebui sa ofere sprijin institutional sportivilor profesionisti nu mai trebuie sa o faca. Tot ce am cerut eu au fost doar drepturile cuvenite oricarui jucator profesionist si mai ales suport in ceea ce priveste pregatirea sportiva: teren de joc, antrenor, fizioterapeut. Relatia mea cu Federatia Romana de Tenis era una pozitiva, asa ca am fost suprins sa aflu ca nu figurez in echipa, dupa ce anterior stabilisem detaliile participarii mele.

Daca nu sunt dorit in echipa, de ce am fost chemat? Ca jucator profesionist de tenis nu imi permit sa jonglez cu astfel de situatii: eu m-am intors in tara ca sa ma antrenez si sa particip la aceasta competitie, sa reprezint Romania, de aceea am venit aici zilele acestea", a afirmat Victor Hanescu intr-un comunicat de presa.

Inca un scandal in tenisul romanesc

Victor Hanescu este cel mai bun jucator de tenis din Romania. In momentul de fata, el ocupa locul 64 in clasamentul ATP.

Scandalul din tenisul romanesc ia amploare

Comparativ, jucatorii adusi de Porumb in echipa pentru intalnirea cu Danemarca ocupa pozitiile 99 (Adrian Ungur) si 159 (Marius Copil). Ceilalti doi convocati, Tecau si Mergea, vor evolua doar in meciul de dublu.

Disputa dintre Romania si Danemarca, din Cupa Davis, va avea loc in perioada 1-3 februarie la Cluj-Napoca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Victor Hanescu Cupa Davis, #scandal tenis romanesc, #Romania Danemarca Cupa Davis , #Cupa Davis