Scandalul din tenisul romanesc, departe de final

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 07:20
2282 citiri
Scandalul din tenisul romanesc, departe de final

Scandalul din tenisul romanesc, provocat de neconvocarea lui Victor Hanescu in echipa de Cupa Davis, este departe de final.

Dupa ce capitanul nejucator al Romaniei, Ciprian Porumb, a prezentat un schimb de sms-uri dintre el si Hanescu, din care rezulta ca Victor a refuzat sa joace pentru echipa de Cupa Davis pentru ca nu a primit mai multi bani, sportivul i-a dat replica.

"Hane" sustine ca mesajele prezentate de Porumb au fost scoase din context, discutia fiind cu totul alta.

"Domnul Porumb continua sa scoata din context informatii si cifre, folosindu-le impotriva mea. Domnia sa a omis tocmai informatiile care faceau lumina in chestiunea convocarii mele la nationala. Din respect pentru tenis si pentru ceea ce ar trebui sa reprezinte un antrenor - decenta, sportivitate, sprijin si inspiratie pentru jucatori - nu o sa continui sa raspund acestor atacuri. Vreau ca baietii sa joace bine cu Danemerca, asa cum stiu ca o vor face, si le urez mult succes.

In situatia creata ma simt ca intr-un meci de tenis in care adversarul fura mingile sub ochii tuturor. Le raspund celor cu memorie scurta si interese meschine: joc pentru Romania in Cupa Davis din 2001 si in cei 11 ani am strans pentru nationala peste 30 de meciuri la care am participat si in mai mult de jumatate victoriile mele au fost decisive pentru confruntarile echipei nationale", a replicat Hanescu prin intermediul unui comunicat de presa.

Inca un scandal in tenisul romanesc

Scandalul din tenisul romanesc continua: "Vreau sa-mi reprezint tara!"

Victor Hanescu este cel mai bun jucator de tenis din Romania. In momentul de fata, el ocupa locul 64 in clasamentul ATP.

Comparativ, jucatorii adusi de Porumb in echipa pentru intalnirea cu Danemarca ocupa pozitiile 99 (Adrian Ungur) si 159 (Marius Copil). Ceilalti doi convocati, Tecau si Mergea, vor evolua doar in meciul de dublu.

Disputa dintre Romania si Danemarca, din Cupa Davis, va avea loc in perioada 1-3 februarie la Cluj-Napoca.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hanescu Cupa Davis Romania, #Hanescu Porumb Cupa Davis, #scandal tenis romanesc , #Cupa Davis
Comentarii