Paul Dobre, ales presedinte al organizatiei PNL Galati

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 15:27
1498 citiri
Paul Dobre, ales presedinte al organizatiei PNL Galati
Foto: Arhiva

Conferinta Teritoriala PNL Galati l-a reales cu o majoritate confortabila duminica pe deputatul Victor Paul Dobre in functia de presedinte al Organizatiei Judetene a liberalilor.

Victor Paul Dobre, fost ministru de Interne si fost secretar de stat in acelasi minister, este la conducerea Organizatiei Judetene PNL Galati din 1997, aceasta fiind plasata intr-un clasament la nivel national in cadrul PNL pe locul al 12-lea, dupa numarul de primari alesi.

In alocutiunea sa, Dobre le-a spus delegatilor ca rezultatele obtinute de PNL Galati la alegerile locale si parlamentare din 2012 sunt cele mai bune de dupa 1990, cu 20 de primari, reprezentand 32,31%, fata de media nationala a PNL de 25,29%.

"Rezultatele obtinute la alegerile locale din 2012 sunt cu 6,82% peste media pe tara si net superioare rezultatelor din 2004 si 2008. Remarcabil este ca am castigat primariile municipiilor Galati si Tecuci. La nivel national, rezultatele obtinute de USL in judetul Galati ne claseaza pe locul 12 la Camera Deputatilor si pe locul 15 la Senat", a declarat Dobre.

Initial, in cursa pentru sefia PNL Galati si-a anuntat candidatura si primarul municipiului Galati, Marius Stan, vicepresedinte PNL la nivel national, dar acesta nu s-a mai inscris in competitie, reclamand organizarea defectuoasa a alegerilor interne si imposibilitatea de a participa la adunarile pentru alegeri din filiale locale din judet.

"Nu a fost o campanie interna prin care fiecare candidat sa ajunga sa cunoasca fiecare organizatie teritoriala in parte. Nu am fost niciodata masochist, acesta este cuvantul. Atata timp cat s-au facut alegerile in judet in cate cinci comune in aceeasi zi si in cel putin trei comune la aceeasi ora, e o lupta asa, de mers cu capul in zid, si nici nu puteam sa ma clonez. Efectiv, fizic nu aveai timp sa te duci sa vezi doar ce se intampla, dar sa mai dai mana cu cineva pe acolo. Asa incat, am zis ca am treaba mult mai multa la primarie ca sa ma mai ocup de asa ceva. Nu am asa multe orgolii politice, unii probabil ca asta au facut toata viata, asta le place, asta stiu", a afirmat Stan.

La Conferinta Teritoriala PNL Galati au participat 410 dintre cei 432 de delegati, dar si vicepresedintii PNL la nivel national Marian Petrache, Cristinel Bigiu si Marius Stan.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Victor Paul Dobre PNL Galati, #alegeri PNL Galati , #stiri Victor Paul Dobre